Δεν ανάβουν τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι του Μύτικα.


Εδώ και πολύ καιρό τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι του Μύτικα δεν ανάβουν με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο κάποιος να πέσει πάνω τις βραδυνές ώρες. Το πρόβλημα θα είναι πιο έντονο του καλοκαιρινούς μήνες, όπου η κίνηση στην θάλασσα αυξάνει και ελπίζουμε ως τότε να έχουν επισκευαστεί.
Πολλές φορές έχουν συμβεί ατυχήματα σε αυτό το σημείο και στην διάρκεια της νύχτας αλλά και της ημέρας (δείτε εδώ). Το τι θα γίνει με αυτό το θέμα δεν γνωρίζουμε.
Υπάρχει σε εξέλιξη η προσπάθεια νομιμοποίησης που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή και την οποία την ίδια προσπάθεια συνεχίζει η νυν δημοτική αρχή, χωρίς να έχουμε κάποια νεώτερη εξέλιξη να σας μεταφέρουμε.
Απλά περιμένουμε... και καλό είναι ως τότε οι αρμόδιοι να παίρνουν τα μέτρα τους για την αποφυγή ατυχημάτων, γιατί άμα γίνει το κακό ως συνήθως όλοι θα δηλώνουν αναρμόδιοι και θα ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.