Καρναβαλικές εκδηλώσεις Δήμου Ξηρομέρου 2015.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ξηρομέρου, οι οποίες έγιναν υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου, των τοπικών κοινοτήτων και των κατά τόπους καρναβαλικών επιτροπών και φορέων.
Συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε το «Μυτικιώτικο Καρναβάλι» στο οποίο παρέστησαν πλήθος κόσμου. Με μεγάλη επιτυχία επίσης και πολύ μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα το καρναβάλι στην Κανδήλα. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με το «Αστακιώτικο Καρναβάλι» στο οποίο υπήρξε μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών.
Σαν Δήμαρχος θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο κο Μουρκούση Βασίλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα κα Βέρρη Ιωάννα και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Κανδήλας κο Κράββαρη Σπύρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, καθώς επίσης τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κο Καλλισώρα Νίκο και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας.
Ακόμη όλους τους φορείς των παραπάνω κοινοτήτων, τους αρχηγούς των γκρουπ και πάνω από όλα τους καρναβαλιστές που παρά της αντίξοες καιρικές συνθήκες συνέχισαν την παράδοση συμμετέχοντας στις παραπάνω καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. Επίσης όλους όσους βοήθησαν οικονομικά την διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών.
Τέλος να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες του Δήμου για τη συμμετοχή τους στις παραπάνω εκδηλώσεις.
Δηλώνουμε ότι του χρόνου θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για κάτι καλύτερο.
Εύχομαι σε όλους μας Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή.

Ο Δήμαρχος

Γαλούνης Ερωτόκριτος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.