Ακυρώθηκε η απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου για την εμποροπανήγυρη στον Κουβαρά, που όμως έγινε με αντίτιμο 40000 €.


Ακύρωση της απόφασης 123/2014 (δείτε εδώ) του Δήμου Ξηρομέρου είχαμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Η απόφαση αφορούσε την διεξαγωγή εμποροπανήγυρης στο Κουβαρά, με αντίτιμο 40000 € για τον Δήμο Ξηρομέρου και η οποία πραγματοποιήθηκε κανονικά τον περασμένο Νοέμβριο, παρότι εκ των υστέρων ακυρώθηκε η απόφαση του Δήμου.
Η απόφαση ακύρωσης εδώ.

3 σχόλια:

 1. Τωρα πισω πισω το θυμήθηκαν να την ακυρώσουν;
  Χαχαχαχαχα
  Αφου το παζάρι έγινε
  Θα μας τρελάνουν μου φαίνεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι παιδί αυτός ο Διδασκάλου. Θα τον θυμόμαστε για χρόνια. Άντε και στα δικά μας οι ανύπαντρες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το γέλιο θα είναι να κάνει ο Δήμος προσφυγή κατά της απόφασης. Πάντως το σοβαρό της υπόθεσης, βάσει του σκεπτικού της απόφασης απόρριψης της αδειοδότησης, είναι ότι τόσα χρόνια η συγκεκριμένη εμποροπανήγυρις γινόταν παρανόμως. Και η αστυνομία τι έκανε? Και πάνω απ όλα, δινόταν άδεια τα προηγούμενα χρόνια (και με πιο σκεπτικό) ή γινότανε στο βρόντο η συγκεκριμένη εκδήλωση? Αυτά είναι τα απομεινάρια από τις ένδοξες εποχές ενός μεγάλου μπουρδέλου που λέγεται Ελλάδα. Διότι τελικά το χειρότερο δεν είναι το ότι είσαι ότι δηλώσεις. Το χειρότερο είναι ότι όποιος γουστάρει κάνει ότι γουστάρει, όπως γουστάρει, όπου γουστάρει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.