Έρμαιο στην κακοκαιρία ο Μύτικας.


Από νωρίς το πρωί σήμερα οι άνεμοι γύρισαν σε δυτικοί και ο Μύτικας πλήττεται με σφοδρότητα από μεγάλα κύματα και δυνατούς ανέμους. Ο κεντρικός δρόμος του χωριού είναι γεμάτος από χαλίκια, πέτρες και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς, που τα έχει φέρει η αγριεμένη θάλασσα και ο αέρας. Επίσης ζημιές έχουμε σε κατασκευές (μουράγια, τέντες, κουφώματα).
Ελπίζουμε τις επόμενες ώρες και ημέρες να ηρεμήσουν τα πράγματα και να καταμετρηθούν και να αποκατασταθούν οι ζημιές. Ελπίζουμε να συνδράμει και ο Δήμος μας, όπως οφείλει, και όχι να έχουμε εκφράσεις όπως αυτή που εκστόμισε δημοτικός σύμβουλος και με θέση μάλιστα, ο οποίος με ειρωνικό και προκλητικό ύφος, όπως μας μετέφεραν δημότες, είπε: «Να βγουν οι δημότες να καθαρίσουν τους δρόμους!!! Ο Δήμος αδυνατεί.»
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.