Χοροεσπερίδα Α.Ο. Αλυζιακού Μύτικα.


Ήρθαν οι Αποκριές 
το γλέντι κι η χαρά 
μασκαράδες θα ντυθούμε 
τζουμ τριαλαρά! 

Γλέντι και χορός και γέλια 
μασκαράδες βρε παιδιά 
χαρτοπόλεμος, κορδέλες 
ας γλεντήσουμε μια βραδιά! 

Οι Αποκριές ήρθαν και πάλι 
να μας ανοίξουν τις καρδιές 
και να μας ταξιδεύσουνε με ζάλη 
σε μαγικές χρυσές βραδιές...

Ο ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ σας προσκαλεί στην Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα το βράδυ της Κυριακής, 22 Φεβρουαρίου 2015, στο κέντρο «ΣΤΟΥ ΘΩΜΑ».
Ελάτε να ξεφαντώσουμε και να διασκεδάσουμε με καλή ελληνική και παραδοσιακή μουσική! Όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει μασκαρεμένος!
Γλέντι, κέφι, χορός!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.