Με απόφαση της Αποκεντρωμένης, απορρίφθηκε η απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου έγκρισης εργασιών και αποδοχής δωρεάς του κ. Πανταζή, που αφορά το κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Αστακού.


Όλοι θυμόμαστε τέλη Αυγούστου το θέμα που προέκυψε με τις εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Αστακού. Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών είχε αντιδράσει επισημαίνοντας κάποια πράγματα που γινόταν χωρίς να προβλέπονται και βγάζοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση την οποία αναπαρήγαγαν όλα τα τοπικά Blogs και εμείς (δείτε εδώ).
Στις 27.10.2014 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίου απέρριψε την υπ' αριθμόν 99/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου με θέμα: «ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ».
Δείτε εδώ την απόφαση 99/2014 του Δ.Σ. και εδώ την απόρριψη της από την Αποκεντρωμένη.

2 σχόλια:

  1. Ποσο δικιο ειχε η συμπολιτεια τοτε. Δεν μπορουν ολα να γινονται σαν να μην υπαρχουν νομοι, δεν μπορουν οι δημοσιοι φορεις να συμπεριφερονται μονιμως παρανομα.
    Ετσι ενισχυεται η συναλαγη και η διαπλοκη.
    Ενα σωστο εργο και επιλεχθηκε απο την δημοτικη αρχη η λογικη μπαινω μεσα και κανω οτι γουσταρω και γραφω τους νομους καο τις διαδικασιες εκει που δεν πιανει μελανι.
    Αυτη η συμπεριφορα μειωνει την αξια της προσφορας του κου πανταζη που ειναι σημαντικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ για τις ιχθυοκαλλιέργειες με ομόφωνες αποφάσεις κοινότητας και δήμου τις έγραψε ο Διδασκάλου ξέρεις που, και ενέκρινε το διπλασιασμό τους. Πλάκα μας κάνει ο κάθε τυχάρπαστος? Ο οποίος εν πολλώ αμφιβάλλω αν λειτούργησε βάσει κυβερνητικής γραμμής ή βάση προσωπικής εκτίμησης!!! (sic)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.