Απόφαση να προχωρήσει στην επαναπροκήρυξη 13 θέσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου πήρε το Νομικό Πρόσωπο.


Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», αποφάσισε να μην ανανεώσει ως είχε την δυνατότητα τις υφιστάμενες συμβάσεις των ήδη εργαζομένων στους τέσσερις Παιδικούς Σταθμούς που διαθέτει, δηλαδή Αστακού, Φυτειών, Καραϊσκάκη και Κανδήλας και προχωρά στην επαναπροκήρυξη 13 νέων θέσεων. Η προκήρυξη θα γίνει σε μελλοντικό χρόνο.
Δείτε την απόφαση εδώ.

41 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΧΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ . ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και προχωρά στην προκήρυξη 13 νέων θέσεων.

      η παραπάνω φράση μας σημαίνει στο μέλλον η προκήρυξη και αν δεν σας καλύπτει αυτό υπάρχει και η φράση από κάτω

      Δείτε την απόφαση εδώ.

      και αν δεν σας καλύπτει αυτό υπάρχει και η ίδια η απόφαση σας.

      Διαγραφή
    2. Λαθος κανεις εσυ που διωχνεις εργαζομενους που μπηκαν με ασεπ.

      Διαγραφή
    3. εκανες ορθη επαναληψη και μας ενημερωσες.
      αυτοι εκαναν ορθη επαναληψη και προσθεσαν 700000 ευρω και το ξεραν μονο τρια ατομα απο το δημο.
      ο ανωνυμος του δημου γι αυτο σιγουρα θα εκανε γαργαρα.

      Διαγραφή
  2. Διαβασαμε και καταλαβαμε τι λεει η αναρτηση. Δεν χρειαζομαστε τους ανωνυμους μπαμπινιωτες του δημου για να καταλαβουμε. Υπαρχει το επισημο εγγραφο.
    Εσεις να κοιταυε να διορθωσετε τα δικα σας μαργαριταρια γιατι κοστιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρότι από την ανάρτηση και το επισυναπτόμενο φαίνεται ακριβώς για τι μιλάγαμε, το διορθώσαμε να μην έχει και παράπονο ο ανώνυμος του Δήμου που μάλλον έχασε την ουσία για τον τύπο.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσον άκουσον
    Η νέα διοίκηση του δημου με το σλόγκαν "πρώτα ο πολίτης" οδηγεί στην ανεργία 13 οικογένειες .
    Οι αρμόδιοι οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για αυτο το ολίσθημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι αρμοδιοι μαλλον πρεπει να αλαξουν το σλογκαν τους σε "πρωτα ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ πολιτης" αν δεν εξηγησουν τον λογο της μη ανανεωσης των συμβασεων εκεινων των ΑΛΛΩΝ που αξιοκρατικα μεσω ΑΣΕΠ φροντιζουν μεχρι τωρα για την λειτουργια των Σταθμων κατω απο πασιγνωστα δυκολες συνθηκες οργανωσης και αμοιβων και απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη και απο την παρουσα

      Διαγραφή
  5. Αχ καημένη πατρίδα μου τι περνάς..
    Δεν φταίει ο Δήμος κύριοι.. Φταίνε αυτοί που τους ψήφισαν..και αυτούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι με ασεπ να φυγουν
    Μπραβο σας
    Οι με προυπηρεσια σε εκλογικο κεντρο ειναι παντος καιρου. Ειστε πολυ ωραιοι αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς , είχαν προσληφθεί με ΑΣΕΠ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ στην μόνιμη και πλήρη απασχόληση
    ΟΧΙ στις απολύσεις των Συμπολιτών μας
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καποιοι υποσχεθηκαν σε καποιους και πρεπει να δειξουν οτι προσπαθουν τουλαχιστον να τους ικανοποιησουν.
    παλι οι ιδιοι θα μπουν αν γινει η μοριοδοτηση μεσω ασεπ πως εγινε και παλιοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟΙ....ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ....ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ...ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι τα περισσότερα προσόντα μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ;;;; Όταν εκφέρουμε άποψη και την υποστηρίζουμε καλό θα είναι να ρωτάμε πρώτα και να γνωρίζουμε καταστάσεις. Οι προσλήψεις των εργαζομένων στους δημοτικούς σταθμούς εγκρίθηκαν από τον ΑΣΕΠ . Αυτό λέει πολλά .... . Η πλειοψηφία αυτών κατέχουν πτυχία Ανώτερης και Ανώτατης εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ) πάνω στο αντικείμενό τους και είναι οι πλέον ειδικευμένοι για τις θέσεις τους. Μία ακόμα λεπτομέρεια που σου διαφεύγει είναι ότι οι συμβάσεις αυτές δεν έχουν διάρκεια ενός χρόνου , αλλά ανανεώνονται για περισσότερο καιρό, όπως έγινε άλλωστε σε δήμους σε όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς οι συνέπειες θα φανούν σύντομα όταν τα νήπια του δήμου δεν θα έχουν την ανάλογη ακαδημαϊκή ανάπτυξη όπως είχαν μέχρι τώρα.

      Διαγραφή
    2. Η "ανάλογη ακαδημαϊκή ανάπτυξη" πώς και από πού προκύπτει;

      Διαγραφή
  11. Νεες προσληψεις μονο απο ΙΕΚ. Τελος τα Πανεπιστημια και τα Τει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ;;;;; ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διωχνετε 13 ατομα και κανετε προσληψη αμεσως 13;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τη σωστή ενημέρωση του κοινού , υπάρχει το παρακάτω link που αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι που πετάχθηκαν κακήν κακώς και απαξιωτικά από το προεδρείο του ΝΠΔΔ, πέρασαν από μύρια κύμματα μέχρι την δικαίωση τους από τον ΑΣΕΠ
    http://mytikaspress.blogspot.gr/2013/02/blog-post_20.html
    . Η ημετεροκρατία καλά κρατεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το θέμα της μη ανανέωσης των ήδη υφιστάμενων συμβάσεων είναι βαθιά κοινωνικό καθώς τίθεται ζήτημα εκδίωξης ανθρώπων και οικογενειών από την αγορά εργασίας. Η κοινωνία είναι κλειστή και άνθρωποι στοχοποιούνται. Οι εργαζόμενοι δε ρωτήθηκαν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς είναι απλήρωτοι τέσσερις μήνες ούτε για τα τυχόν οικογενειακά και προσωπικά τους προβλήματα (απασχολούνται κάποιοι πολύτεκνοι, άτομα που έχουν άνεργα μέλη στις οικογένειές τους, άτομα που ψάχνουν να συμπληρώσουν τα ένσημά τους για να βγουν στη σύνταξη, άτομα με πτυχία). Κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το αυστηρό πρόσωπο της δημοτικής αρχής παρόλο που μπήκαν με αξιοκρατικά κριτήρια (ΑΣΕΠ). Το επιχείρημα νέων προσλήψεων είναι άστοχο: πώς καταπολεμάς την ανεργία όταν εσύ ο ίδιος οδηγείς ανθρώπους προς τα ‘ κει; Πώς προφασίζεσαι ότι καλύπτεις νέες ανάγκες όταν οι θέσεις που ζητάς είναι οι ίδιες; Το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έχει ανάλογες δυνατότητες και προοπτικές με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» που παραδόξως ανανεώνεται. Εκεί δεν τέθηκε θέμα μη ανανέωσης. Η δυνατότητα ανανέωσης είναι προσόν στις μέρες μας και θα έπρεπε να αποτελεί κύριο μέλημα της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Έχουν γνώση οι φύλακες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να μην υπαρχουν παρεξηγήσεις πρέπει οι πολιτες του δημου Ξηρομερου να γνωρίζουν οτι ο προγραμματισμός των ατόμων που θα απασχοληθούν στους παιδικούς σταθμούς την επόμενη σχολικη χρονια γινεται αυτη την εποχή.
    Η δημοτικη αρχη εχει τη δυνατότητα να ζητήσει την προκήρυξη διαγωνισμού ειτε την ανανέωση των θέσεων,οι οποίες του χρόνου θα ειναι μείωνενες κατα 10%.
    Η νεα δημοτικη αρχη το Σεπτέμβριο τού14,οταν έλεγε οτι δεν κάνει διαγωνισμό γιατι δεν προλαβαίνει χρονικά έλεγε ψέματα,διότι η κ.Σαμαρα ειχε ζητήσει ανανέωση των θέσεων..
    Στην συνεδρίαση του νομικού προσώπου όπου αποφασίστηκε η προκήρυξη νέου διαγωνισμού,ο προεδρος του νομικού προσώπου κ.Μουρκουσης προκειμένου να δικαιολογήσει την αποφαση της παράταξης του προέβη σε πολλές λεκτικές ακροβασιες και σε μερικά ψέματα.Λογου χάρη ισχυρίστηκε οτι χρειάζονται τέσσερις μαγειροι τη στιγμή που ο παιδικός του Αστακου ΜΠΟΡΕΙ να εξυπηρετήσει τα δέκα παιδάκια στο Καραϊσκάκη,ακόμη ισχυρίστηκε οτι ειναι απαραίτητη η ειδικότητα της κοινωνικού λειτουργού που απουσιάζει,ενώ ειναι γνωστό οτι υπαρχει κοινωνική λειτουργός στην Κανδηλα.
    Συμπέρασμα:προφανώς η νεα δημοτικη αρχη εχει στρατό ολόκληρο να τακτοποιήσει,αλλα δυστυχώς γι αυτη λογαριάζει χωρις το ξενοδόχο.
    ΥΓ ΟΣΟΙ υπηρετούν τωρα το πιο πιθανό ειναι οτι δε θα προσληφθούν γιατι το προγραμμα δινει μόρια πολλα στους ανέργους και οχι στους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπορει να ειναι νομιμο
    αλλα δεν ειναι σωστο , να απολυονται Συμπολιτες μας
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μπηκατε με ασεπ και αυτο δεν συγχωρητε.
    επρεπε να ερθετε στο εκλογικο μου κεντρο να σηκωνετε και εσεις τηλεφωνα και να μοιραζετε καρτουλες και τοτε κατι θα γινοταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η αντιπολίτευση θα μπορούσε να συμβάλλει στο να σταματήσει αυτή την ενέργεια όπως είχε κάνει ο κ. Μάκης Βότσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι στην ευχέρεια της νέας δημοτικης αρχης να επιλέξει αν θα κάνει νέο διαγωνισμό η ανανέωση των ήδη υπαρχουσών συμβασεων.
      Εννοείται οτι η πρόσληψη γινεται με ΑΣΕΠ και με μοριοδότηση που ανακοινώνεται μαζι με την προκήρυξη του διαγωνισμού,εξασφαλίζοντας το αδιάβλητο της επιλογής.
      Εκει,οπως εγινε και με την Κ.Σαμαρα,αν γίνουν λαθροχειρίες μπορεί να επέμβη η αντιπολίτευση.

      Διαγραφή
  21. Προς τον 10.45
    Επειδή η αναφορά σε φαινόμενα λαθροχειρίας ειναι μηνυσιμη ας καταγγείλει επώνυμα τα όσα πιθανός να γνωρίζει
    Η λάσπη όταν δεν αποδεικνύεται επιστρέφεται σε αυτόν που την ρίχνει!
    Κανόνας της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει λόγος μηνύσεων διότι μετά τις ενστάσεις άλλαξαν 9 άτομα σε σχέση με αρχική βαθμολογία όταν τα έλεγξε ο ΑΣΕΠ.
      Με αυτόν τον τρόπο μπήκαν αυτοί που δουλέυουν τώρα και αν θέλεις μπορώ να σου πω και ονόματα και πόσα μόρια είχαν στην αρχή και πόσα είχαν μετά τις ενστάσεις οι αρχικά επιτυχόντες.
      πχ άτομο που είχε πάνω από 1000 μόρια βρέθηκε με κάτω από 300 (δεν θυμάμαι ακριβώς τους αριθμούς).
      Άσε που αν διαβάσεις τα ονόματα θα καταλάβεις και μόνος σου .
      Και βέβαια δεν υποστηρίζω την νέα δημοτική αρχή που κάνει πάλι προκήρυξη .(θεσούλες τάζουν και αυτοί)

      Διαγραφή
  22. Τα γεγονοτα εχουν ως εξης...
    1,Αυτοι οι ανθρωποι μπηκαν με νομιμες διαδικασιες μετα απο ενστασεις στον ΑΣΕΠ!!!
    2Δουλεψαν(και δουλευουν) κατω απο την μεγαλη ψυχολογικη πιεση της απληρωτης εργασιας επι σειρα μηνων και απο την τεως αλλα κ απο την νυν δημοτικη αρχη!!!
    3,Παλεψαν με οτι νομιμο μεσο ειχαν(δικηγορο-εποπτη εργασιας)να κερδισουν τα αυτονοητα(πληρωμη,αναγνωριση ανασφαλιστης εργασιας τουλαχιστον 2 μηνων και ανανεωση συμβασης)
    4,Εκαναν και ΚΑΝΟΥΝ την δουλεια τους ΑΨΟΓΑ και αυτο θα το δειτε στα προσωπα των παιδιων!!!!
    5,Δικαιουνται την ανανεωση οπως οριζει το προγραμμα του ΕΣΠΑ που εργαζονται, μεχρι το 2020..αρκει βεβαια να το θελει ο Προεδρος του ΝΠΔΔ και φυσικα ο Δημαρχος..
    Η ερωτηση λοιπον ειναι ΜΙΑ
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Κ.ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΚΑΙ Κ.ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΠΟΛΥΕΤΕ 13 ΑΤΟΜΑ???
    Βουλιαξατε ακομη περισσοτερο στην φτωχεια και στην μιζερια 13 οικογενειες...
    Πολλοι απο τους εργαζομενους σας ΠΕΙΝΑΝΕ(μετα απο 5 μηνες απληρωτης εργασιας).... για να καυχιεστε ΕΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ στα καναλια οτι κρατησατε ανοιχτους τους παιδικους!!! ΟΧΙ κ.Γαλουνη... ΕΚΕΙΝΟΙ κρατησαν ανοιχτους τους παιδικους... κ μαλιστα με πολυ πονο!!!!! ΕΧΕΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ??ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ(οπως αρεσκεστε να λετε) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. προς 11.30
    Στο τέλος θα μας πούν , Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος
    Οτι αυτοί έφεραν γιατρούς στο κέντρο υγείας
    οτι έφτιαξαν το δρόμο πλατυγιάλι - Αστακό
    κ.ο.κ κ.ο. κ
    και ότι ψήφισαν και Συριζα , να είσαι σίγουρος γιαυτό
    γράφτο να το θυμάσαι : 27-3 - 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κυριοι της δημοτικης αρχης, οπως εχετε καταλαβει,η συντριπτικη πλειοψηφια των δημοτων,ειναι κατα τις αποφασης να απολυσετε τους ανθρωπους αυτους
    ,οι οποιοι εχουν ολο το δικιο με το μερος τους( προσληψη μεσω ΑΣΕΠ,απληρωτοι πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα,τυπικοι στην εργασια τους).τι θα ελεγες(κυριε ΓΑΛΟΥΝΗ!!!!!) εμεις οι δημοτες να απολυσουμε εσενα,που σε ενα 6μηνο εχεις καταφερει να δημιουργησεις ενα σωρο αντιπαθειες,τουλαχιστον στους μισους απ'οσους σε τιμησαν με τη ψηφο τους!!ποτε δν ειναι αργα να διορθωσεις το λαθος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ως κοινωνια ! να διεκδικησουμε , και νεους παιδικους σταθμους και σε αλλες κοινοτητες του Δημου μας.
    Δεν νοειται ! να υπαρχουν :
    Βιλες , κοτερα και θαλαμηγοι
    πανω σ αυτη τη θαλασσα και τη γη !
    και να μην υπαρχουν :
    Κεντρα Υγειας , Σχολεια και Παιδικοι Σταθμοι !
    αλυζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To 'Βοήθεια στο σπίτι΄ ανανεώθηκε χωρίς προβλήματα και μάλιστα οι εκάστοτε δήμαρχοι έχουν σεβαστεί τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς εκδιώχθηκαν χωρίς έλεος...χωρίς να ακουστεί η φωνή τους. Ποτε δεν είναι αργά για ακυρωση της απόφασης του ΔΣ. Λίγη ανθρωπιά χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλό θα είναι, οι πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς του Δήμου μας , να διερευνήσουν απο κοινού , την δυνατότητα λειτουργίας και νέων παιδικών σταθμών και σε άλλες κοινότητες.
    Εάν καταστεί αυτό δυνατόν, τότε η νέα προκήρυξη να αναφέρεται σε εργαζόμενους για τους νέους παιδικούς σταθμούς και οι 13 Συμπολίτες μας να παραμείνουν στις θέσεις τους.
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η διορθωση μιας αποφασης , δεν μειωνει αλλα αντιθετως Εξυψωνει ! και προσδιδει αξια στους πολιτικους και αυτο γιατι το βαθυτερο κινητρο και η αποστολη των πολιτικων ειναι το Καλο της κοινωνιας !
    και τιποτε αλλο .
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλο θα ειναι επειδη υπαρχει πολυ ανεργεια να εργαστει και κανενας αλλος πολιτης αυτου του δημου.θα φυγουν καποιοι και θα ερθουν καποιοι αλλοι που εχουν να δουλεψουν ισως και 2-3 χρονια.ας σκεφτωμαστε συλογικα και οχι ο καθενας τον εαυτο του.υποψιν πως δεν διεκδικω καμια θεση εγω προσωπικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την δικη σου λογικη τοτε καλο θα ηταν να αλλαζουν και εργαζομενοι απο το προγραμμα βοηθεια στο σπιτί και ειδικοι συνεργατες . Πως το βλεπεις σαν ιδεα;

      Διαγραφή
  30. Φίλε ! Συνδημότη 1.39
    Εάν δεχθούμε αυτή την λογική : εναλλάξ εργασία , δηλαδή πότε ο ένας και πότε ο άλλος , τότε ο πρόεδρος του εν λόγω Νομικού Προσώπου και Αντιδήμαρχος Αλυζίας - ώς συνταξιούχος - θα πρέπει να παραιτηθεί της νόμιμης σύνταξής του
    και για τον επόμενο χρόνο να την πάρει κάποιος άλλος κ.ο.κ
    Να μήν ξεχνάμε ότι και άλλοι εγαζόμενοι- αγρότες κυρίως - λαμβάνουν σύνταξη σε ηλικία 67 ετων και μάλιστα ίδρωσαν παραπάνω απο κάποιους άλλους.
    ΟΧΙ λοιπόν σε τέτοιες λογικές
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η λογική, φίλε, είναι 'ο θάνατος σου η ζωή μου';;;;;Ακόμα και όταν οι διαδικασίες πρόσληψης ήταν αξιοκρατικές; Γι' αυτό δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά αυτός ο τόπος. Το θέμα είναι να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να διατηρηθούν οι ήδη υπάρχουσες. Παραπέμπω άρθρο εφημερίδας όπου ζητούνται ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ αλλά και εγκρίσεις νέων προσλήψεων. Για να δούμε όλοι πως ορισμένοι σέβονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και συμβάλλουν στην αναβάθμιση τοπικών κοινωνιών. http://www.rodiaki.gr/article/305313/proslhpseis-tha-pragmatopoihthoyn-sto-dhmo-rodoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προκειμένου να χορτάσουν την "κατακραυγή" της κοινης τους γνώμης (βλέπε ψηφοφόροι) δεν δίστασαν να δώσουν άρτο και θεάματα και να ρίξουν στον λακκο της ανεργίας 13 εργαζόμενους που επιλέγησαν αξιοκρατικά με ΑΣΕΠ . Δεν τους ενδιαφέρει αν την θέση τους την πάρουν άνεργοι εκτός Δήμου (αφού η ανεργία θα είναι αυτή που εκτιναζει τα μόρια και που δε δίνει ελπίδες στους νυν) , αρκει να φύγουν οι "παρείσακτοι" που τώρα τελευταία βαφτίστηκαν και ψηφαλάκια της κυριας Σαμαρά. Η φθηνή δικαιολογία τους είναι να δοθούν ευκαιρες και σε άλλα άτομα.Η δημοσιότητα όμως που πήρε το θέμαξεπέρασε τα τείχη του Δήμου μας και θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψην τους οι κύριοι του δήμου γιατί ήδη άνοιξαν την κερκόπορτα των προθέσεων και της "φιλοσοφίας" που πρεσβεύουν για τους πολίτες τους. Ήδη έχουν φάει το πρώτο άκυρο από την πραγματική κοινή γνώμη και όχι αυτή που γέμιζε τα προεκλογικά τους γραφεία . Ο Οκτώβριος είναι κοντά και σέρνει ξοπίσω του διαμαρτυρίες γονέων για μελλοντική υπολειτουργία των σταθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.