Νίκη με 3-2 για τον Αλυζιακό εναντίον του Ιδομενέα Εμπεσσού.


Σε ένα πολύ όμορφο και θεαματικό παιχνίδι, με πάρα πολλές φάσεις, ο Αλυζιακός νίκησε με 3-2 τον Ιδομενέα Εμπεσσού. Ο Αλυζιακός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η επικράτηση του κρίνεται δίκαια.
Οι περίπου 120 φίλαθλοι είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα ανοικτό και ελεύθερο παιχνίδι, με τον πολύ καλό καιρό σύμμαχο και με το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα να χαροποιεί τους φιλάθλους του Αλυζιακού.
Α' ημίχρονο.
5ο λεπτό, βαθιά μπαλιά παίκτη του Ιδομενέα, λάθος υπολογισμός από τον Ν. Λυγκώνη, βγάζει τον ποδοσφαιριστή Ρεγγούτα τετ α τετ από τον τερματοφύλακα Β. Σακουφάκη. Ευτυχώς το σουτ πήγε κατευθείαν άουτ.
17ο λεπτό, σέντρα του Λαγοπάτη του Ιδομενέα, μόνος αφύλακτος κεφαλιά ο Ρεγγούτας, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Β. Σακουφάκης.
34ο λεπτό, σουτ βολίδα εκτός περιοχής από τον Δ. Κατσαούνη του Αλυζιακού, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, με τον Α. Αποστολάκη να παίρνει την επαναφορά και να σουτάρει και η μπάλα να τραντάζει το κάθετο δοκάρι αυτή την φορά με τους αμυντικούς να διώχνουν. Να μην θέλει να μπει η μπάλα με τίποτα σε αυτή την πολύ θεαματική φάση.
36ο λεπτό, διείσδυση από αριστερά ο Λαγοπάτης του Ιδομενέα, ανατρέπεται από το Ν. Λυγκώνη με το διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Εκτελεί ο Σιάκαλος, αποκρούει ο Β. Σακουφάκης.
Β' ημίχρονο.
53ο λεπτό, ο Ρεγγούτας του Ιδομενέα πασάρει στον Τρυφέρη, ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα του Αλυζιακού κάνοντας το 0-1.
58ο λεπτό, εκτέλεση φάουλ από τον Σ. Παβέλη του Αλυζιακού, βγάζει μόνο μέσα στην περιοχή του Ιδομενέα τον Γεωργαλή (Πλίθας), ο οποίος με πλασέ κάνει το 1-1.
63ο λεπτό, μπάσιμο του Γεωργαλή του Αλυζιακού από δεξιά, πέναλτι από τον Αϋφαντή, του οποίου την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ν. Λυγκώνης κάνοντας το 2-1.
76ο λεπτό, πλαγιοκόπηση από δεξιά από τον Α. Αποστολάκη του Αλυζιακού, πέναλτι ο Μπερερής. Το εκτελεί ο Α. Αποστολάκης και το 3-1 είναι γεγονός κλειδώνοντας την νίκη.
80ο λεπτό, κόρνερ από τον Τρυφέρη του Ιδομενέα, εξ' επαφής ο Ασβετόπουλος κάνει το 3-2.
83ο λεπτό, σέντρα από τον Δ. Σκαρογιάννη, κεφαλιά από τον Σ. Παβέλη, διώχνει με δυσκολία ο τερματοφύλακας Καραβασίλης.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.