Τέσσερα χρόνια ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.


Πριν τέσσερα χρόνια, Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS έκανε την πρώτη του ανάρτηση (δείτε την εδώ). Σκοπός της δημιουργίας του Blog ήταν και είναι η προβολή και ανάδειξη τοπικών θεμάτων και προβλημάτων.

Επιτέλους κάποια θέματα να συζητηθούν και να αναδειχτούν, να ακουστούν προτάσεις, να φανούν οι διαφορετικές απόψεις, να καταγράψουμε επιτέλους και τη γνώμη των νέων ανθρώπων αυτού του τόπου. Επίσης σκοπός ήταν και είναι η ενημέρωση για τα κοινά, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και η παρουσίαση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος. 
Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια και οι αρχικοί ενδοιασμοί που είχαμε όταν δημιουργούσαμε αυτό το Blog έχουν πλέον εξαλειφθεί. Κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων χρόνων είχαμε 3515 αναρτήσεις και 8462 σχόλια. Οι αναγνώστες αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια και στήριξαν με τη συμμετοχή τους το Blog. Έγινε η καθημερινή συνήθεια για να μαθαίνουν τα νέα του τόπου τους οι συμπατριώτες μας ετεροδημότες, κάτι που βλέπουμε με τους μεγάλους αριθμούς καθημερινής επισκεψιμότητας.
Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια όρεξη... Το περιεχόμενο του Blog αγαπητοί αναγνώστες το διαμορφώνεται εσείς, δικό σας είναι το Blog. Περιμένουμε λοιπόν περισσότερα άρθρα επώνυμα ή ανώνυμα, περισσότερες απόψεις, περισσότερες ειδήσεις, περισσότερα σχόλια, περισσότερες παρεμβάσεις.

14 σχόλια:

  1. Λάθος! Το διαμορφώνεις εσύ κύριε Σούλα, με τις εμπάθειες και τις συμπάθειες που δείχνεις! Πόσο δίκιο έχει ο κύριος Ναούμης .έχεις εξελιχθεί στο χειρότερο blog, έχει πάψει πολύς κόσμος να σε διαβάζει ,οπως και εγώ. Υπάρχουν και άλλες ποτροκαλιές και πολύ καλύτερες μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι ο κύριος Σούλας φίλε μου, αλλά έχεις πάψει να διαβάζεις το μπλογκ και κάνεις πρώτος πρώτος σχόλιο. Και τι σχόλιο!!!! Η εμπάθεια στο μεγαλείο της. Για το σχόλιο του κυρίου Ναούμη δεν θα απαντήσω επειδή ο κύριος Ναούμης θέλει μόνο επώνυμες απαντήσεις. Οπότε κι εσείς κακώς τον επικαλεστήκατε. Και δεν πρέπει να ανοίξουμε ανώνυμη κουβέντα σε άσχετη ανάρτηση στο όνομα του κυρίου Ναούμη. Κι επειδή κάθε χρόνο στα γενέθλια του μπλογκ αφιερώνω κι ένα τραγουδάκι φέτος θα ευχηθώ Χρόνια Πολλά με τα ακόλουθα δύο λίνκ από μια επική καλλιτεχνική συνάντηση (δεδομένης της αδυναμίας του μπλόγκερ στο Βασίλη Παπακωνσταντίνου).


      https://www.youtube.com/watch?v=is9eGzYGaBs

      https://www.youtube.com/watch?v=fAC9wOux9V4

      Από Ανώνυμος είπε

      Διαγραφή
    2. πρωι πρωι στο μεροκαματο 7:45 π.μ.
      θα το συνηθισετε και θα το αντεξετε

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στο ίδιο υψηλό επίπεδο. !!!!
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά. Από τα καλύτερα τοπικά Blog είστε. Σας παρακολουθώ καιρό. Να αναδεικνύετε θέματα άμεσα, θέματα καθημερινής ζωής-συνεχίστε να το κάνετε και μην αναλώνεστε σε αυτοδιοικητικό λόγο και σε μικρόκοσμους.
    Ένας ψαγμένος του είδους και άσχετος από Ξηρόμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρονια Πολλα πραγματικα απο τα καλλιτερα blog σας διαβαζω ανελλειπως συνεχισετε με τον ιδιο ζηλο και μερακι να μας ενημερωνετα και να αναδεικνυετε τα καλως και κακως κειμενα. μην λαμβανετε υπ οψιν κακεντρεχιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την συμπήρωση των 4 χρόνων, εύχομαι καλή συνέχεια στο ταξίδι του ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS, με την ελπίδα οτι θα ξαναβρεί τον δρόμο της αντικειμενικότητας, διότι το θεωρώ πολύ χρήσιμο στην ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου και πιστέυω στην χρησιμότητα της ύπαρξης των blogs.

    Bασίλης Μουρκούσης- Αντιδήμαρχος Αλυζίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 4 χρόνων λειτουργίας του MYTIKAS PRESS, ευχόμαστε να συνεχίσετε, με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον, να υπηρετείτε την αδέσμευτη και πλουραλιστική ενημέρωση. Είστε άξιοι συγχαρητηρίων για την προβολή των γεγονότων, με σωστή ενημέρωση, έλεγχο και παρέμβαση στη δημόσια ζωή του τόπου μας. Με πολλές ευχές διαδικτυακοί συνταξιδιώτες, να συνεχίσετε το ταξίδι ακόμα δυνατότεροι….
    Η συντακτική ομάδα
    ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κλείστε τα αυτιά σας στις υποδείξεις περι αντικειμενικότητας και ακολουθείστε την καρδια σας και την αγαπη σας για τον τοπο σας,ειναι οι καλύτεροι συμβουλοι.
    Χρονια πολλα
    Μαντζαρης Λευτερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην αναρτηση σας φενετε οτι ειστε πολλοι που φτιαξατε και δπυλευτε το μπλογκ. Εκτος του βασιλη σουλα πεστε μας ποιοι ειστε οι υπολοιποι, ετσι για την ιστορια.
    Και τπυς πολιτικους, πολιτικανδηδες μη του περνετε στα σοβαρα γισ αυτα που γραφουν. Ειναι να περναει η ωρα.μην ανησυχειτε παντα θα γκρινιαζουν και θα κανουν το ασπρο μαυρο με κωλοτουμπες.
    Χρονια πολλα και καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρονια πολλά και παντα επιτυχίες!!!και όσο για το δρόμο της αντικειμενικότητας που υποδεικνύουν κάποιοι,ας αναλογιστουν: αντικειμενικότητα είναι η δικιά τους υποκειμενικότητα ;η η λογική οπου φυσάει ο άνεμος πάω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχετε παρατηρήσει τη φύση? Τα κλωνάρια αλύγιστα αρνούνται να συρθούν ... και κατευθύνονται ακόμη ψηλότερα. Να ζήσουν όρθια !!! 100χρονα λοιπον.
    Χρήστος Κολοβός Δημοτικος Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Εμπιστεύομαι περισσότερο το Μύτικα press , παρά το Associated press
    Χρόνια πολλά ! αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.