Σαν καταιγίδα πέρασε ο Αλυζιακός μέσα από το Μοναστηράκι. Νίκη με το επιβλητικό 0-4.


Επιβλητική νίκη με σκορ 0-4 πραγματοποίησε την 25η αγωνιστική η ομάδα του Αλυζιακού, με αντίπαλο την ομάδα από το Μοναστηράκι. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με μεγάλη ένταση και πάθος και σε ορισμένες περιπτώσεις με νεύρα μεταξύ των παικτών, η ομάδα του Τάσου Χατζαρά πήρε την νίκη και το τρίποντο και εδραιώθηκε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Α' Ημίχρονο.
Δυνατά μπήκε στον αγώνα το Μοναστηράκι δημιουργώντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο 5' και στο 8' λεπτό. Την ευκαιρία του 8' λεπτού που ήταν τετ α τετ αποσόβησε με ωραία απόκρουση ο τερματοφύλακας του Αλυζιακού Β. Σακουφάκης.
Στο 15' λεπτό πολύ όμορφη ατομική ενέργεια από τον παίκτη του Αλυζιακού Α. Αποστολάκη, που βγαίνοντας απέναντι από τον τερματοφύλακα του Μοναστηρακίου πλάσαρε ψύχραιμα κάνοντας το 0-1.
Στο 25' λεπτό πολύ ωραία κατεβασιά για τον Αλυζιακό, εξαιρετική πάσα του Σ. Κατσαούνη στον Α. Αποστολάκη και 0-2.
Στο 35' λεπτό και ενώ το Μοναστηράκι είχε πάρει μέτρα και πίεζε για να μειώσει το σκορ, ο Αλυζιακός κέρδισε φάουλ στην δεξιά όπως επιτίθεται πλευρά. Αριστοτεχνική εκτέλεση από τον Δ. Σκαρογιάννη και με γυριστή κεφαλιά ο Θ. Φραγκογιάννης έκανε το 0-3, ουσιαστικά διασφαλίζοντας κατά μεγάλο ποσοστό την νίκη.
Β' Ημίχρονο.
Το Β' ημίχρονο ξεκίνησε με αρκετή πίεση από το Μοναστηράκι για μείωση του σκορ και με αρκετά νεύρα εκ μέρους κυρίως των παικτών των γηπεδούχων εξαιτίας του μεγάλου σκορ.
Στο 83' λεπτό είχαμε ένα διαπληκτισμό μεταξύ του Σ. Κατσαούνη του Αλυζιακού και του Παληογιάννη του Μοναστηρακίου με τον Β. Σακουφάκη να επεμβαίνει για να υπερασπίσει τον συμπαίκτη του και να δέχεται την δεύτερη κίτρινη και την αποβολή. Την θέση του τερματοφύλακα για τον Αλυζιακό πήρε ο Ν. Καρδής.
Στο 88' λεπτό εκτέλεση κόρνερ από τον Δ. Σκαρογιάννη και με μία εντυπωσιακή και καρφωτή κεφαλιά ο Σ. Δρακάς διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Παραλειπόμενα.
Την ομάδα συνόδευσε για πρώτη φορά ως αρχηγός αποστολής ο Γιώργος Κοντογιάννης (τα χρόνια μας πολλά), μέλος του Δ.Σ. του Αλυζιακού και αποδείχτηκε πολύ γουρλής δεχόμενος και τα σχετικά πειράγματα των παικτών στο τέλος του αγώνα με τα Πρόεδρε που του απεύθυναν οι παίκτες.
Επίσης να ενημερώσουμε ότι είναι σχεδόν βέβαιο, ότι ο Πρόεδρος του Αλυζιακού Θοδωρής Λιβιτσάνης, αναγκαστικά θα πρέπει να αποχωρήσει από το Δ.Σ. της ομάδας λόγω μετάθεσης στην Κρήτη, εκτός αν κάθε βδομάδα αρπάζει κανένα πολεμικό από την βάση που θα υπηρετεί στην Κρήτη και πετάγεται μέχρι τον Μύτικα. Του προτείνουμε να το προσγειώνει στην ευθεία του δρόμου του Αστακού, να το παρκάρει στο πρατήριο του Μήτσου Φραγκογιάννη για ανεφοδιασμό και πλύσιμο και μετά τον αγώνα πίσω για Κρήτη!!!!
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.