Συγχαρητήρια από τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο προς την δημοτική αρχή.


Του Παναγώτη Στάϊκου.

Η εμπειρία που αποκόμισα από την μακρόχρονη θητεία μου στην Αυτοδιοίκηση με έκαναν να πιστεύω, ότι τα μικρά και τα μεγάλα έργα στον Δήμο έχουν αρχή και τέλος. Εκείνο που δεν έχει τέλος ,είναι ο αγώνας με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτός ο αγώνας είναι ένας διαρκής πόλεμος, ο οποίος πολλές φορές διεξάγεται από πλευράς Δήμου χωρίς τα απαραίτητα εφόδια και προσωπικό.
Χάρηκα ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που είδα πολλά συνεργία στον Αστακό, τα οποία εργαζόντουσαν σκληρά για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, του Νεκροταφείου και την περιποίηση του Δημοτικού πρασίνου (οι νεραντζιές που κλαδεύτηκαν σωστά, ήδη πέταξαν φρέσκο κλαρί και είναι χάρμα οφθαλμών). Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Λαϊνάς μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας ήταν συνεχώς δίπλα τους. Έτσι το αποτέλεσμα ήταν άριστο και ο Αστακός είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τους επισκέπτες του.!!!!



Γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο κύριο Γαλούνη, τον Αντιδήμαρχο κύριο Λαϊνά και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κύριο Καλησώρα και μαζί με τις ευχές μου για Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα με τις οικογένειες τους, να ευχηθώ ο Αστακός και ολόκληρος ο Δήμος να είναι έτσι πάντα περιποιημένος .!!!!


Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Προδρόμου, οι οποίοι όπως είδα στα Blogs έκαναν με πολύ αγάπη άριστη δουλειά στο χωριό τους. Γι’ αυτό προτρέπω και στον Αστακό να υπάρχει ομάδα εθελοντών, στην οποία πολύ ευχαρίστως προτίθεμαι να συμμετάσχω, προκειμένου να βοηθάμε στην καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της Πόλης μας .!!!! 
Με τις ευχές μου για Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα σε όλους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ 

Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ Κ. ΣΤΑΙΚΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Η ΣΥΜΒΕΝΗ ΚΑΤΙ ΑΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΟΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να έτοιμος ο Αστακός να υποδεχθεί τους Επισκέπτες του
    Αυτό που ποτέ δέν πρόκειται , να Αποδεχθεί είναι :
    Τετελεσμένα απολύσεων και αυταρχισμού
    Τι λέτε για όλα ταύτα και αυτά πρώην Δήμαρχε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.