Ανακοίνωση για κοπή κλαδιών σε αγροτικούς δρόμους και καθαρισμούς οικοπέδων.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜ. ΕΝ. ΑΛΥΖΙΑΣ
----------------------------------- 
Ταχ. Δ/νση: Κανδήλα
Ταχ. κώδικας: 30019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Η Δημοτική αρχή μετά το Πάσχα προτίθεται να χαλικοστρώσει τους αγροτικούς δρόμους και να κοπούν τα χόρτα με τον καταστροφέα. Για να γίνουν όμως αυτά θα πρέπει να κοπούν τα κλαδιά από τα δέντρα τα οποία εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων από τους δρόμους.
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες να κόψουν τα κλαδιά που εμποδίζουν από τα κτήματα τους διαφορετικά θα κοπούν από τον Δήμο και θα γίνει καταλογισμός των εξόδων από το Δημόσιο Ταμείο.
Επίσης οι ιδιοκτήτες που έχουν οικόπεδα εντός των οικισμών υποχρεούνται να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους από τα καλάμια, τα βάτα και τα βούρλα διαφορετικά θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με την κοπή των κλαδιών όπως αναφέρεται στην παραπάνω παράγραφο.

Ο Αντιδήμαρχος

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. --Τι - άραγε- μπορεί να είναι αυτό , που το λέν : πολιτική ;
    --Είναι κάτι , που έχει μέσα καί απολύσεις καί μια ευχή !
    Καλή Ανάσταση ! Καλή Ανάταση !
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.