Εργασίες γίνονται εδώ και λίγες ημέρες στον Μύτικα από την δημοτική αρχή.


Εργασίες γίνονται εδώ και λίγες ημέρες στον Μύτικα από την δημοτική αρχή. Αυτές αφορούν κυρίως καθαρισμούς και ξεχορτάριασμα δρόμων, καθαρισμός λιμανιού κ.α. και αποκατάσταση βλαβών στον ηλεκτροφωτισμό.
Στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα έγιναν αντικαταστάσεις λαμπτήρων και επισκευή φωτιστικών (πολλά ήταν σε άθλια κατάσταση) και σε ελάχιστα λίγα που έλειπε όλη η πλακέτα από μέσα, δεν μπορούσε να γίνει κάτι γιατί πρέπει να βρεθεί ανταλλακτικό. Αυτά όμως είναι λίγα και μπορούμε να πούμε ότι όλη αυτή η σειρά των φωτιστικών στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα ανάβει πλήρως.
Επίσης έγινε μία προσπάθεια για την αποκατάσταση του φωτισμού του λιμανιού (άναβαν 6 από τις 17 κολώνες). Με την βοήθεια γερανοφόρου από το πρωί το συνεργείο και μέχρι αργά κόπιασε και δούλεψε αλλάζοντας λαμπτήρες, επισκεύασε βλάβες (άθλια κατάσταση ορισμένων φωτιστικών) και όλα τα φώτα άναψαν.


Όμως αυτή την στιγμή έχουμε πάλι το ίδιο πρόβλημα και ανάβουν μόλις 3 κολώνες στο αριστερό μπαστούνι (χειρότερα από πριν δηλαδή) και παντού έχει σκοτάδι. Στο συγκεκριμένο σημείο, επειδή και εμείς σαν μέλη του Ναυτικού Ομίλου ασχοληθήκαμε το καλοκαίρι και με έρανο μαζέψαμε χρήματα και αποκαταστήσαμε τον φωτισμό, το πρόβλημα είναι πολύ δύσκολο. Η έλλειψη συντήρησης και επισκευής όλων των προηγούμενων χρόνων έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Διαρροές, βραχυκυκλώματα, φθαρμένες καλωδιώσεις σε ένα υγρό θαλάσσιο περιβάλλον που χρόνο με το χρόνο χειροτέρευε την κατάσταση. Εδώ λοιπόν τα πράγματα θα είναι δύσκολα και να επισημάνουμε και τα χωνευτά φωτιστικά στο παράλληλο πάνω μπαστούνι που δεν ανάβει κανένα.
Πιστεύουμε, επειδή ο ηλεκτρολόγος που έχει επιφορτιστεί εκ μέρους του Δήμου με τις επισκευές είναι άριστος γνώστης, θα τα καταφέρει, απλά είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση στο λιμάνι και θέλει χρόνο.
Επίσης θα θέλαμε να επαναφέρουμε το θέμα των φώτων ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι όπου εδώ και 4 μήνες δεν ανάβει κανένα, το έχουμε επισημάνει πολλάκις και η δημοτική αρχή έχει κατά την γνώμη μας δείξει εγκληματική αδιαφορία και ευχόμαστε να μην γίνει το κακό, γιατί τότε πολλοί θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.
Εμείς συνοψίζοντας θέλουμε να πούμε ότι είναι θετικό που μετά από πολύ καιρό (από το περασμένο Πάσχα), βλέπουμε στο χωριό μας να γίνεται μία προσπάθεια να λυθούν προβλήματα καθημερινότητας. Σίγουρα δεν πρόκειται να λυθούν όλα από την μία ημέρα στην άλλη, αλλά είναι σημαντικό να βλέπουμε ενέργειες από την δημοτική αρχή και μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι είναι κοντά και κανένας δεν θα ήθελε να ξαναζήσει το περυσινό καλοκαίρι, όπου όλα είχαν αφεθεί στην τύχη τους και αυτή είναι η αλήθεια.
Στον τομέα της καθαριότητας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι υπάρχει και η ατομική ευθύνη των δημοτών και δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Δήμο.

4 σχόλια:

  1. Αυτα που γραφεις φιλε του μπλογκ δλδ καλωδιωσεις, κενα, νεροποτισμα ενωσεων κλπ..... ωφειλωνται σε κακοτεχνιες. Και ρωταω.
    Μηπως θα πρεπει να ζητθουν αποζημιωσεις απο τους ηλεκτρολογους, εργολαβους που τα εφτιαξαν και ΕΥΘΥΝΕΣ απου τους δημοτικους αρχοντες που τα παρελαβαν;
    Τωρα αρπακοληματα θα γινονται. Και οι λαμπες συνεχεια θα χαλανε.
    Τα φωτα σε ολα τα λιμανια που πηγα ακομα και σα κατω στην ΑΦρικη αναβουνε κανονικα.
    Και θελτε και ευρωπη! Αμερικα, Ρουσια και κινα.
    Αφου ποτε θελτε γιωργακη , ποτε κωστακη, και ποτε βαρουφακη αυτα θα ζητε.
    Αμα ειχατε κουμουνισμο αυτες οι κακοτεχνιες δε θα γινοντανε.
    Κλιν...κλονγκ...κλονγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι που θα το γραψω αλλα περισυ που ειμαστε το καλοκαιρι στο χωριο καποιοι από τους ιθύνοντες -που ο θεος να τους κανει -μας εδιναν διαβεβαιώσεις ότι το καλοκαιρι του 15 που θα ερθουμε θα δουμε ένα Μυτικα αγνωριστο.Και μονο αυτό δεν εγινε δυο μηνες πριν το καλοκαιρι.Και θα τα συζηταμε και θα γκρινιάζουμε μεταξυ μας. Πριν χρονισει η καινουρια ξαναδοκιμασμενη δημοτικη αρχη.Τα συμπερασματα για οποιον καταλαβε δικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.