Εκτεταμένο έλεγχο της τροχαίας είχαμε σήμερα το πρωί στον κεντρικό δρόμο (πεζόδρομο) του Μύτικα.


Εκτεταμένο έλεγχο της τροχαίας είχαμε σήμερα το πρωί στον κεντρικό δρόμο (πεζόδρομο) του Μύτικα. Ο έλεγχος αφορούσε την παράνομη στάση και στάθμευση και η τροχαία έκοψε αρκετές κλήσεις και προχώρησε και σε αφαίρεση πινακίδων.
Το καλοκαίρι είναι κοντά και για να μπορέσει ο κεντρικός δρόμος του Μύτικα να λειτουργήσει σαν κανονικός πεζόδρομος, ένας από τους παράγοντες είναι η σωστή αστυνόμευση, αλλιώς θα έχουμε τα φαινόμενα του προσφάτως παρελθόντος (δείτε εδώ).
Επίσης ελπίζουμε αυτό το καλοκαίρι επιτέλους να υπάρξει η προβλεπόμενη αστυνόμευση, για την αντιμετώπιση της κάθε λογής παραβατικότητας που αναπτύσσεται και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

3 σχόλια:

  1. Άντε και φέτος, ξεκινήσαμε!!!!!! Παιδιά μετά από δυό χρόνια τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ οτι ξερω οιλοι αυτοι οι ασυδοτοι που τοσα χρονια παρανομουν εις βαρος αλλων και τπυ χωριου παρκαροντας στον πεζοδρομο, κυριως ντοπιοι αλλα και ξενοι, ξυνισαν και πολυ μαλιστα.
    Ελπιζω να συνεχισει η τροχαια κα κοβει κλησεις και να αφερει πινακιδες.
    Επισης να ερθει και το βραδυ που ειναι χειροτερα, οταν ερχονται να πιωνε στις καφετεριες.
    Συγχαρητηρια σε οποιον ειχε τη πρωτοβουλία να καλεσει την τροχαια,, ειτε ειναι η κοπελα του τοπικου, ειτε ο αντιδημαρχος, η και οι δυο μαζι.
    Ειμεις θα τους υποστηριξουμε σε τετοιες ενεργειες που θα βαζουν μια στοιχειωδη ταξι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς θα υποστηρίξουμε κάθε ενέργεια που έχει μια λογική. Θυμάσαι πότε ξαναήρθε η αστυνομία? Πριν δυό χρόνια. Λάθος και μια φορά πέρυσι, έχεις δίκιο, μέσα στο καλοκαίρι. Πλάκα μας κάνετε ρε παιδιά? Η ασυδοσία δεν ανήκει ούτε στούς ντόπιους ούτε στούς ξένους επισκέπτες χρήστες του δρόμου. Η ασυδοσία και η .... αφασία, ανήκει στούς επαγγελματίες του πεζόδρομου. Τούς έδωσαν χρυσό με τον πεζόδρομο και μας τα έχουν ζαλίσει. Δεν τούς κόβει ούτε για το συμφέρον τους. Πόλεμος γίνεται σε άλλες πόλεις για να γίνει ένας πεζόδρομος. Και στο Μύτικα τον θέλουν ταχείας διελεύσεως. Όχι λοιπόν αγαπητέ. Δεν αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν που κάλεσε την αστυνομία (που καλώς ήρθε αρκεί να έρχεται συστηματικά και από τη στιγμή που θα αναλάβει και μια πρωτοβουλία να κάνει μια εναλλακτική κυκλοφοριακή πρόταση, από αυτό το μπλογκ έχει γίνει εναλλακτική κυκλοφοριακή πρόταση έστω και ανώνυμη). Συγχαρητήρια θα αξίζουν σε αυτόν που θα καταφέρει να εμπνεύσει και να πείσει τούς επαγγελματίες (ή και να τα βάλει μαζί τους) ότι το συμφέρον του Μύτικα είναι ο πεζόδρομος να λειτουργήσει ως πεζόδρομος. Και να δημιουργηθούν συνθήκες για παρκάρισμα στούς πίσω δρόμους. Ειδικά το καλοκαίρι. Στο χώρο του σχολείου. Τον οποίο για τέτοια δουλειά (πάρκινγκ) μας κακοφαίνεται γιατί ανήκει στο σχολείο, όμως το σχολείο δεν φαίνεται πουθενά όταν κάνουν τον χώρο πίστα μπουζουκιών δυό τρείς επιτήδειοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.