Προφορική τηλεφωνική ενημέρωση του Δημάρχου κ. Γαλούνη αναφορικά με το υπόμνημα του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Μύτικα.


Με σχετική μας αίτηση (μέσω e-mail) που κατατέθηκε μαζί με υπόμνημα προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη, ζητήσαμε σαν Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Μύτικα γραπτή ή προφορική ενημέρωση σχετικά με τα θέματα που θίξαμε στο υπόμνημα μας (δείτε εδώ).


Ο κ. Δήμαρχος ανταποκρίθηκε επικοινωνώντας τηλεφωνικά μαζί μας και μας ανάφερε:
1. «Οι εργασίες στο νέο Κ.Υ. Μύτικα θα ξεκινήσουν σύντομα τις επόμενες ημέρες κάτι που θα γίνει αντιληπτό απ' όλους. Υπήρξε μάλιστα και πρόσφατη συνάντηση με την εργολάβο», μας είπε ενημερώνοντας μας. «Τα χρήματα υπάρχουν και είναι εξασφαλισμένα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την χρηματοδότηση του έργου. Το έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, μην ανησυχείτε», μας ανάφερε χαρακτηριστικά.
2. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα κατάργησης του Κ.Υ. Μύτικα», μας δήλωσε κατηγορηματικά. «Όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν είναι ψέματα και επειδή επί της δικής μου θητείας σαν πρώην Δήμαρχος Αλυζίας ιδρύθηκε το Κ.Υ. Μύτικα, δεν θα επιτρέψω ποτέ να συμβεί αυτό».
3. Για τους επικουρικούς γιατρούς, εκτιμά ότι σύντομα θα έχουμε νέα και ελπίζει ότι θα βρεθούν κάποιοι να καλύψουν τις δύο θέσεις που έχουν ήδη προκηρυχτεί (1 για Αστακό και 1 για Μύτικα) και για τους αγροτικούς, αφού τον ενημερώσαμε ότι καμία από τις έξι θέσεις του Κ.Υ. Μύτικα δεν καλύφθηκε, αναγνώρισε ότι είναι δυσάρεστη εξέλιξη και ότι ο Δήμος θα εξακολουθήσει να προσπαθεί για να έρθουν γιατροί απευθυνόμενος στο Υπουργείο.

3 σχόλια:

  1. Και γιατί δεν έρχονται οι αγροτικοί παιδιά? Δεν είναι η πρώτη φορά.πρέπει να υπάρξει κρατική παρέμβαση για τούς λόγους που τούς οδηγούν στο να μη δηλώνουν το αγροτικό. Είναι πολύ σοβαρό θέμα για να το αφήνουμε στο ντούκου σαν κοινωνία. Το Κέντρο Υγείας δεν είναι μαγαζί κανενός για να το απαξιώνει. Είναι δημόσια υγεία. Και στα μέρη που είμαστε και στις εποχές που ζούμε, απολύτως αναγκαία η παρουσία οποιασδήποτε ειδικότητας. Καλό είναι να σπάσει και κανένα αυγό. Με ευχολόγια δεν γίνεται προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. '' δεν θα επιτρέψω ποτέ να συμβεί αυτό ''
    Αφού έχει τόση μεγάλη δύναμη η Δημοτική Αρχή , τότε
    Γιατί, απο 1-9-14 , εξακολουθεί και υπολειτουργεί το Κέντρο Υγείας Μύτικα-Αλυζίας
    Ολοι θέλουμε να ξαναλειτουργήσει πλήρως το Κέντρο Υγείας
    αλλά να μήν κάνουμε και τους πολιτικούς παλληκαράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.