Μία απάντηση στον «ανώνυμο»...


Σε προηγούμενο άρθρο μας (δείτε εδώ) με τίτλο «Τα μικρά προβλήματα καθημερινότητας των χωριών μας και ο ρόλος των Προέδρων», δεχτήκαμε το παρακάτω σχόλιο:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ(ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΕΣΣ) ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ .ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ .ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΡΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ. ΚΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΠΩΣ Η ΥΔΡΕΥΣΗ , Ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ . ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΑ. Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Π.Χ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Παραπέμπουμε για να απαντήσουμε..., στο προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης» (δείτε εδώ).
Για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των Πολιτών η νέα Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην αλλαγή του τρόπου διοίκησης του Δήμου. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια που ο νόμος ορίζει θα αναβαθμίσουμε τα τοπικά συμβούλια και θα τους μεταβιβάσουμε όλες τις αρμοδιότητες που αφορούν την καθημερινότητα του Πολίτη όπως την ύδρευση (αντλιοστάσια, εσωτερικά, εξωτερικά δίκτυα κτλ), την αποχέτευση, την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, τα νεκροταφεία, την αγροτική και εσωτερική οδοποιία με ταυτόχρονη εξασφάλιση των σχετικών πιστώσεων. Στους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων θα εκχωρήσουμε το δικαίωμα της υπογραφής των πάσης φύσεως πιστοποιητικών, βεβαιώσεων κλπ δημοσίων εγγράφων που αιτούνται οι Πολίτες.

Στο φίλο «ανώνυμο», που μας χαρακτηρίζει άσχετους, επειδή ουσιαστικά του υπενθυμίσαμε το προεκλογικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής, του επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό μετά το φρεσκάρισμα της μνήμης του.
Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων λοιπόν με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ εξασφάλιση σχετικών πιστώσεων. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ...

11 σχόλια:

  1. Λες και δεν καταλάβαμε ποιός έστειλε το μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγια του αέρα. Ας μη τα γράφανε και τα λέγανε για να μη εκτείθονται συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα!αν καταλαβαμε λεει;!εννοειται!χωριο που φαινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν κάποιος δημοτικός σύμβουλος, και μάλιστα της συμπολίτευσης, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του δήμου, διεκδικούσε όλα αυτά που γράφεις για τους προέδρους από την προηγούμενη δημοτική αρχή, κάποιοι πρόεδροι έκαναν πως δεν άκουγαν. Ένας από αυτούς μάζευε υπογραφές από τους άλλους ότι είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής και ένας άλλος, της αντιπολίτευσης και νυν δημοτικής αρχής αυτός, βγήκε και υποστήριξε τη δημοτική αρχή! Εσείς που είσασταν τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα συμφωνείτε με την ουσία των όσων λέμε για τον ρόλο των Προέδρων. Εμείς το θέτουμε γιατί βρίσκεται στο πρόγραμμα της νυν δημοτικής αρχής και υπήρξε δέσμευση προεκλογική γι αυτό. Σας πληροφορώ ότι υπάρχει και βίντεο όπου ο κ. Δήμαρχος λέει ακριβώς αυτά που λέμε και εμείς στο άρθρο μας για τον ρόλο των Προέδρων.
      Τώρα αν κάποιοι το ξέχασαν ή άλλαξαν γνώμη, αυτό δεν μας εμποδίζει εμάς να το θυμίζουμε και να το επαναφέρουμε γιατί το θεωρούμε σωστό. Οι Πρόεδροι μπορούν να λύσουν πολλά μικρά καθημερινά προβλήματα αν βοηθηθούν.

      Διαγραφή
    2. AΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ??

      Διαγραφή
  5. επεσε ταπωμα στον ''ανωνυμο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασφαλώς και συμφωνώ αγαπητό mytikaspress. Όσο για σένα φίλε 10:20 μ.μ. ούτε το σχόλιο κατάλαβες ούτε ενημερωμένος είσαι. Αν ήσουν θα ήξερες ότι αυτός ο σύμβουλος και τα αξιώματα άφησε και τον προϋπολογισμό δεν ψήφισε για δυο συνεχόμενες χρονιές. Θύμα της παραπληροφόρησης κι εσύ όπως πολλοί εξάλλου, δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος. Μην την αναπαραγάγετε όμως με τόση ευκολία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητε 12:30 και δεν ειμαι θύμα της παραπληροφόρησης και ξερω! εγω μιλω και τις δυο χρονιές που είχε τα αξιώματα .Ψηφισε τοτε τον προυπολογισμο ΝΑΙ Η ΟΧΙ?? και τις δυο επομενες που δεν ειχε αξιωματα δεν τον ψήφισε. και κάτι ακομα . τοτε που ειχε τα αξιωματα και κυβερνουσε το δημο και ηταν μελος της οικονομικης επιτροπης γιατι δεν εφερνε σ'αυτη θεμα η παγια προκαταβολη των προεδρων να ανανεωνετε και να μην ειναιν μονο χιλια ευρω?? αφου τοσο κοπτετε γι αυτους....

      Διαγραφή
    2. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Πάλι σε καταλάβαμε!! Θα μπορούσε ο διαχειριστής του μπλογκ να μας ξαναβάλει την επιστολή παραίτησης του δημοτικού συμβούλου που εννοείς μπας και φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας; Αλήθεια πως ξέρεις τι είχε φέρει στην οικονομική επιτροπή και τι όχι. Μήπως ήσουν κι εσύ μέλος της ή παρατρεχάμενος της τότε κυρίαρχης κ. Αντουαννέτας, όπως την αποκαλούσατε κάποιοι από πίσω της; Γιατί μπροστά της δεν τολμούσατε!!! Το απωθημένο και ο φόβος σας όμως τόλμησε. Γιατί ο καθένας δίνει διαφορετικό περιεχόμενο στη λέξη ΄΄αξιώματα΄΄ και έχει διαφορετικό βαθμό εξάρτησης από αυτά!

      Διαγραφή
    3. μαλλον καποιοι αλλοι καθόνταν προσοχή και σουζα μπροστα της ενω από πισω της έλεγαν άλλα !!! Aς πέσουν καμιά φορα και οι μάσκες ..πάνε οι εποχές που κάνανε ανωνυμα σχόλια από τα διπλανά γραφεία του πρωην δημαρχείου στην κανδήλα ..ενώ μεσα στο άλλο γινοόνταν σύσκεψη

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.