Αναγκαστικά θέμα Προέδρου στον Α.Ο. Αλυζιακό.


Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του Αλυζιακού Θόδωρος Λιβιτσάνης, αναγκαστικά αφήνει την Προεδρία του Α.Ο. Αλυζιακού μιας και είναι οριστικό ότι τέλος Σεπτεμβρίου φεύγει για Κρήτη λόγω μετάθεσης. Αυτό δημιουργεί αναγκαστικά θέμα ανεύρεσης νέου Προέδρου για την ομάδα του χωριού μας.
Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν και θα ανακοινωθούν στις 25 Ιουνίου περίπου. Είναι φυσικό ότι οι ζυμώσεις για ανεύρεση νέου Προέδρου θα ξεκινήσουν πριν την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης. Δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί το παραγοντιλίκι και η ενασχόληση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο απαιτεί κόπο, χρόνο, ψυχική καταπόνηση, στενοχώριες, τρέξιμο. Πάντως πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί ο αντικαταστάτης.
Εμείς θα ευχηθούμε στον απερχόμενο Πρόεδρο τα καλύτερα, καλή μετάθεση και όλα να του έρθουν πρίμα στην μεγάλη αυτή αλλαγή στην ζωή την δική του και της οικογένειας του.
Είμαστε σίγουροι ότι πάντα θα έχει στην καρδιά του τον Μύτικα και την Επισκοπή και όποτε βρίσκει ευκαιρία πάντα εδώ θα γυρνά. Επίσης ευχόμαστε με το καλό στο ευχάριστο που περιμένει σε λίγες ημέρες.

1 σχόλιο:

  1. ευχης εργον θα ηταν η αλυζια να εχει μια ομαδα και να ο δρομος φαινεται τωρα οτι ολα τα χωρια να μαζευτουν και να κανουν μια ομαδα και η οποια θα εχει υψηλους στοχους τωρα εχουμε 3 ομαδες οι οποιες φυτοζωουν να μεινουν στην κατηγορια οποτε η μια αντιμαχετε της αλλης και υπαρχουν εχθρες μεταξυ μας ενα παραδειγμα οι κανδηλιωτες βριζουν τους μυτικιωτες και ουτω καθ εξης οποτε συμφερον του τοπου μας ειναι η ενωση αλυζιων δλδ ολα τα χωρια μια ομαδα και ενωση και αγαπη μεταξυ μας ελπιζω και το ευχομαι απο την καρδια μου

    Υ.Γ. αυτος που τα γραφει δεν αναμιγνυεται με τις ομαδες ουτε εχει σκοπο να αναμιχθει ηρθε στην αλυζια απο πονο και αγαπη για τον τοπο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.