Από τον Νοέμβριο δεν ανάβουν τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι του Μύτικα.


Έχουμε επισημάνει με τρεις σχετικές μας παλαιότερες αναρτήσεις, ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι του Μύτικα δεν ανάβουν, με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο κάποιος να πέσει πάνω τις βραδυνές ώρες.
Θυμίζουμε ότι πολλές φορές έχουν συμβεί ατυχήματα σε αυτό το σημείο και στην διάρκεια της νύχτας αλλά και της ημέρας (δείτε εδώ).
Το πρόβλημα αυτή την στιγμή επείγει να λυθεί, γιατί ήδη η κίνηση στην θάλασσα έχει αυξηθεί και μπροστά μας είναι ο Αύγουστος. Πραγματικά αν γίνει κανένα κακό δεν ξέρουμε τότε ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες ή αυτές θα γίνουν μπαλάκι όπως συνήθως συμβαίνει.
Το πρόβλημα σε αυτό το σημείο, όπως μας ενημέρωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν, είναι ότι θέλει αλλαγή όλο το αμφίβιο καλώδιο.
Μαθαίνουμε ότι μέσα στα πεντάμηνα που πρόσφατα προσλήφθηκαν στον Δήμο Ξηρομέρου, υπάρχει και ηλεκτρολόγος με καταγωγή από τον Μύτικα και ότι πολύ σύντομα θα ασχοληθεί με την λύση ηλεκτρολογικών προβλημάτων, με προτεραιότητα τα φώτα ασφαλείας του βουλιαγμένου λιμανιού του Μύτικα.
Αναμένουμε......

6 σχόλια:

  1. Αυτο το εργο για την κανταντια του φερνει την υπογραφη του νυν δημαρχου και των γνωστων περιοικων που ηθελαν την ησυχια τους. Και οι οποιοι τωρσ ποιουν την νυσσαν , πλην οι υπογραφες υπαρχου.
    Καλη ανασταση στο τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μυτικιώτης γιάννης παπανικόλας θα βοηθήσει στα ηλεκτολογικά όπως και όλα τα παιδιά στα πεντάμηνα στους τομείς ευθύνης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 'ανώνυμε' να φροντίζεις να ενημερώνεσαι και να ρωτάς πριν στείλεις τα 'ανώνυμα' προβοκατόρικα σχόλια σου. Επάγγελμα το χεις κάνει.

    ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα παιδια ενταλμα σε λιγες μερες 15,000ευρω για τα φωτα.υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το φίλο ''ανώνυμο'' για το παραλήρημα του, του εκφράζουμε την συμπάθεια μας. Του ευχόμαστε να βρει σύντομα άλλη αυλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ηθελα να ενημερωσω οτι ο ιωαννης παπανικολας δν προσεληφθει απο τν δημο λογο καποιον προβληματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.