Χωρίς εφημερία το Κ.Υ. Αστακού σήμερα.


Μία δυσάρεστη πληροφορία μάθαμε πριν από λίγο. Πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το Κ.Υ. Αστακού δεν εφημερεύει (για του Μύτικα ούτε συζήτηση, αυτό είναι δεδομένο από πέρυσι ότι δεν εφημερεύει ποτέ).
Αυτό συνέβη γιατί ενώ μέχρι τώρα, με πολύ κόπο κατάφερνε να βγαίνει το μηνιαίο πρόγραμμα εφημεριών με τους γιατρούς του Κ.Υ. Αστακού, συνεπικουρούμενους από γιατρούς από γειτονικές δομές υγείας κατ' εντολή της 6ης ΥΠΕ, αυτό το δεύτερο δεν συνέβη και έτσι προέκυψαν οι τρύπες στο πρόγραμμα εφημεριών του Κ.Υ. Αστακού.
Μία ολόκληρη περιοχή (Δήμος Ξηρομέρου), με πλήθος ντόπιων και επισκεπτών αυτή την στιγμή, αν συμβεί οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό, είναι υγειονομικά ακάλυπτη!!!
Αν αυτό δεν είναι σοβαρό και δεν πρέπει να απασχολήσει τους ιθύνοντες, αλλά και τον απλό κόσμο τι να πούμε. Ο τομέας της υγείας στην περιοχή μας εκπέμπει SOS.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.