Ο Μητροπολίτης μας κ. Κοσμάς στον Άγιο Σπυρίδωνα Αρχοντοχωρίου, αύριο Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 7 μ.μ.Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνα και του Εσπερινού προς τιμήν της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Αρχοντοχωρίου, την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα.
Ο Σεβασμιώτατος επισκέπτεται για πρώτη φορά επισήμως το Αρχοντοχώρι και είναι ευλογία για το χωριό που το επέλεξε για να τελέσει αυτή την ιδιαίτερη ακολουθία για την Παναγία και να κηρύξει τον θείο λόγο στους πιστούς.
Καλείστε όλοι να προσέλθετε για να λάβετε ευλογία, αλλά και για να δείξετε ότι το Αρχοντοχώρι αξίζει το ενδιαφέρον της Μητροπόλεως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.