4.920 € για εργασία καθαρισμού του λιμανιού του Μύτικα.


Με την απόφαση 5/2015 με τίτλο ''Καθαρισμός Λιμένα Μύτικα'', το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Ξηρομέρου διαθέτει ποσό 4.920 € σε βάρος του Κ.Α. εξόδων 10-7336.002, για την εκτέλεση της παραπάνω εργασίας.
Δείτε εδώ την απόφαση.

3 σχόλια:

 1. Μηπως προκειται για το λιμενα Πειραιως ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
  ΔΙΑΦΩΝΩ.
  ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα ξέραμε δεν τα ξέραμε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.