2.000 € για εργασία συντήρησης - επισκευής των πυροσβεστήρων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου.


Με την απόφαση 22/2015 με τίτλο ''Συντήρηση και επισκευή πυροσβεστήρων'', το Νομικό Πρόσωπο διαθέτει ποσό 2.000 € σε βάρος του Κ.Α. 10-6264.002 για την εκτέλεση της παραπάνω εργασίας στα τρία κτίρια των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου.
Εμείς για να μάθουμε πόσο κοστίζει η συντήρηση - επισκευή ενός πυροσβεστήρα, βρήκαμε τιμολόγιο  επιχείρησης με ημερομηνία 28.7.2015, όπου φαίνεται ότι η αξία συντήρησης - επισκευής ενός πυροσβεστήρα ξηράς κόνεως 6 Kg (ο ποιο συνηθισμένος εντός των κτιρίων) είναι στα 8,13 € χωρίς ΦΠΑ και στα 10 € με ΦΠΑ.


Επίσης βρήκαμε ότι για την συντήρηση και την επισκευή 32 πυροσβεστήρων και την αγορά 19 καινούργιων (4 των 50 Kg και 15 των 12 Kg), περιφερειακό υποκατάστημα του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης έδωσε 1.763,08 € το 2012 (δείτε εδώ).
Επίσης βρήκαμε πόσο στοίχισε στις 24.3.2015 η επισκευή - συντήρηση των πυροσβεστήρων ΟΛΩΝ των κτιρίων ενός πολύ μεγάλου Δήμου σε σχέση με τον δικό μας, του Δήμου Γαλατσίου (δείτε εδώ). Στοίχισε 5.940,90 €, επαναλαμβάνουμε ΟΛΩΝ των κτιρίων του Δήμου Γαλατσίου. Φυσικά αυτοί πριν αναθέσουν απ' ευθείας, ζήτησαν προσφορές από ενδιαφερόμενους με κριτήριο το χαμηλότερο τίμημα. 
Δείτε εδώ την απόφαση 22/2015 του Νομικού Προσώπου και εδώ το συμφωνητικό που υπογράφτηκε.

1 σχόλιο:

  1. Ιδανικο ! μιας δημοκρατικης και πολιτισμενης κοινωνιας ! ειναι :
    Η δωρεαν προσχολικη αγωγη και παιδεια ! για ολα τα μικρα παιδια ! και σε ολες τις κοινοτητες και τα χωρια !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι - Ξηρομερου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.