Αγωνιστική ενίσχυση για τον Α.Ο. Αλυζιακό με προσθήκη δύο παικτών.


Ενισχύεται αγωνιστικά ο Α.Ο. Αλυζιακός με την προσθήκη δύο παικτών στο φετινό του ρόστερ. Πρόκειται για το Σωτήρη Αποστολάκη και τον Ζαφείρη Μπουλιέρη. Ο μεν Σωτήρης έπαιζε πέρυσι στον Α.Ο. Αρχοντοχωρίου και συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας από την Γ' στην Β' κατηγορία, ο δε Ζαφείρης Μπουλιέρης ήταν στην δύναμη του Αλυζιακού, αλλά αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει σχεδόν καθόλου την ομάδα πέρυσι. Όντας υγιής αυτή την στιγμή, αποφάσισε και συνεχίζει και φέτος στον Αλυζιακό.
Ευχόμαστε και στα δύο παιδιά καλή επιτυχία. Σίγουρα προσθέτουν ποιότητα (και οι δύο) και εμπειρία (ο Σωτήρης) στην ομάδα και έχουμε και ένα λόγο να μας χαροποιούν παραπάνω οι συγκεκριμένες δύο προσθήκες μιας και πρόκειται για Μυτικιώτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.