Τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες και άλλα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα (βίντεο και φωτογραφίες).


Μία πολύ ξεχωριστή βραδιά διοργανώθηκε χτες την Κυριακή 16.8 στον Μύτικα. Ο Α.Ο. Αλυζιακός, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα, η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα και ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα - Αλυζίας, με την συμπαράσταση της Τ.Κ. Μύτικα, συνδιοργάνωσαν τσουβαλοδρομίες - αυγοδρομίες και άλλα παιχνίδια μέσα στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα.
Συμμετοχές πάρα πολλές από μικρούς και μεγάλους με το κέφι και την χαρά να είναι διάχυτη τόσο στους πάρα πολλούς συμμετέχοντες, όσο και στον πάρα πολύ κόσμο που γέμισε ασφυκτικά τον πεζόδρομο του Μύτικα.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αφήνουμε να μιλήσουν τα βίντεο και οι εικόνες που προλάβαμε να καταγράψουμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.