Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής: Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ειλικρινή και ανιδιοτελή συμπαράσταση σας.


Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ειλικρινή και ανιδιοτελή συμπαράσταση σας. Το γεγονός ότι δεν γνωριζόμαστε ούτε στην όψη, θεωρώ την έκφραση συμπαράσταση σας στο πρόσωπο μου μήνυμα ελπίδας να συνεχίσω και ταυτόχρονα επιβεβαίωση της γνώμης μου ότι ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Η πατρίδα μας διέρχεται δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε καιρό ειρήνης. Πολλοί απολαμβάνουν τα αγαθά που διαχρονικά απέκτησαν χωρίς κόπο και χωρίς έλεγχο από κανένα. Στους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας έγιναν περικοπές 32% συνολικά στις αποδοχές μας, οι συντάξεις μας τίθεται σε αμφιβολία, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μας ουσιαστικά καταργήθηκε.
Γεννηθήκαμε, ζούμε και δημιουργούμε σε ένα υπέροχο τόπο και ταυτόχρονα πλήρως εγκαταλειμμένο. Άφρονες πολιτικές διαχρονικά σε τοπικό επίπεδο είχαν σαν αποτέλεσμα το σημερινό τέλμα και την υποβάθμιση της περιοχής. Κορυφαία πράξη η μετατροπή της περιοχής μας σε ένα σκουπιδότοπο μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας.
Η περιρρέουσα αυτή ατμόσφαιρα μου δημιούργησε την ανάγκη να βγω επώνυμα μπροστά. Χωρίς περιστροφές, με θάρρος πολιτικό και με ντοκουμέντα κάνω κριτική και ταυτόχρονα προτείνω λύσεις. Κάποιοι ενοχλούνται από αυτή τη δραστηριότητα μου. Το περίμενα. Είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα.
Τα ισχυρά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που θίγονται θέλουν ανθρώπους υποχείρια τους. Με μεθόδους που θα ζήλευαν ακόμα και οι κομματάρχες της ΕΡΕ εκμεταλλεύονται τις υπαρκτές ανάγκες των αδύναμων οικονομικά συνανθρώπων μας.
Το μόνο που φοβούνται είναι η ενημέρωση των πολιτών. Η αντίθετη άποψη είναι ενοχλητική. Σιγά - σιγά θα συνηθίσουν. Ο πολιτικός τους κύκλος κλείνει και θα βρεθούν στο περιθώριο.
Είμαι προετοιμασμένος για επιθέσεις, για απειλές. Το μόνο όμως που θα δεν χαρούν να κάνουν είναι να με εκβιάσουν.
Ο λόγος είναι απλός και το γνωρίζουν. Είμαι καθαρός και ξάστερος, υπηρετώ ιδέες, αξίες και ιδανικά.
Με τη βεβαιότητα, όχι απλά την ελπίδα, ότι απέκτησα καινούργιους φίλους δεσμεύομαι απέναντι σας και στο αναγνωστικό σας κοινό αυτό που από το 1977 ο πολιτικός μου μέντορας με έμαθε.

ΑΓΩΝΑΣ - ΑΓΩΝΑΣ - ΑΓΩΝΑΣ.

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.