Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Αστακού κυρία Πανωραία Πανταζή.


Του κ. Παναγιώτη Στάϊκου.

Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Αστακού κυρία Πανωραία Πανταζή για την άψογη οργάνωση των πολύ ωραίων καλοκαιρινών δράσεων - εκδηλώσεων του ομίλου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με την ωραία μουσική βραδιά που γλέντησαν κάτοικοι και επισκέπτες, στην οποία τραγούδησε η νέα ταλαντούχος τραγουδίστρια Άννη Μπακομηχάλη, της οποίας ο παππούς ήταν συνεργάτης μου στην πρώτη μου 8ετία στην Αυτοδιοίκηση και είχα την χαρά να μου τραγουδήσει το αγαπημένο μου τραγούδι της Αγάπης Αίματα, για το οποίο της προσέφερα μια ωραία ανθοδέσμη.
Θερμές ευχαριστίες στον φίλο μου Αποστόλη Πανταζή, ο οποίος σε εποχές δύσκολες για την Πατρίδα μας και την Κοινωνία συνεχίζει, να εκφράζει απλόχερα στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης ως επιτυχημένου επιχειρηματία, την αγάπη του για τον γενέθλιο τόπο του.

Αστακός 13/8/2015

Παναγιώτης Στάϊκος0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.