Τετέλεσται και ο δεύτερος Φοίνικας στο Ηρώον των Πεσόντων.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Τετέλεσται και ο δεύτερος Φοίνικας στο Ηρώον των Πεσόντων.!!! Είναι ο τέταρτος Φοίνικας που ξεράθηκε από το Αφρικάνικο Σκαθάρι από τον Νοέμβριο, που το είχα επισημάνει και είχα παρακαλέσει να ρίξει ο Δήμος φάρμακο σε όλους. Δυστυχώς δεν εισακούστηκε η παράκλησή μου και τώρα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία και άλλος Φοίνικας στην Νοτιοανατολική γωνία της Πλατείας, σε λίγες ημέρες θα έχει ξεραθεί τελείως.
Είναι κρίμα Φοίνικες των τεσσάρων και πέντε μέτρων, όπως φαίνεται στην φωτογραφία της Νοτιοδυτικής γωνίας της Πλατείας, οι οποίοι είχαν φροντίδα για 25 χρόνια, σε λίγο χρόνο να ξεραθούν.!!!

Κύριε Δήμαρχε.
Πριν από λίγο καιρό σας έδωσα συγχαρητήρια που φυτέψατε 20 Φοίνικες στα κενά της παραλίας, τους οποίους φροντίζετε με καθημερινό πότισμα. 
Σήμερα κάνω έκκληση σε εσάς προσωπικά, να δώσετε εντολή για να προμηθευτεί ο Δήμος άμεσα την ποσότητα φαρμάκου που απαιτείται (ο κύριος Χολής ο οποίος έχει φυτώριο, αλλά και ο Γεωπόνος κύριος Κυριάκος πρότειναν 5 κιλά για τον καθένα, το οποίο θα πρέπει να πέσει στην ρίζα και στην καρδιά του κάθε Φοίνικα), γιατί διαφορετικά σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε ένας Φοίνικας για δείγμα στον Αστακό.
Με την ελπίδα ότι αυτή την φορά θα εισακουστεί η παράκλησή μου.

Αστακός 10/8/2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.