Μετά από θητεία ενός χρόνου, οι αναγνώστες του Blog μας βάζουν βαθμό στην δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου.


Σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, χρόνος αρκετός ώστε οι δημότες να έχουν σχηματίσει μία πρώτη γνώμη σχετικά με τα ως τώρα πεπραγμένα της, τονίζοντας όμως ότι η τελική αξιολόγηση γίνεται στο τέλος της θητείας από το σύνολο των δημοτών και από την κάλπη. Εννοείται φυσικά ότι αυτή είναι και η αξιολόγηση που τελικά μετράει.
Απευθυνόμαστε λοιπόν στους αναγνώστες του Blog μας και ζητάμε να βαθμολογήσουν την δημοτική αρχή με βαθμολογία από το 0 έως το 10.
Πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μέσο όρο βαθμολογίας θα δώσουν οι δημότες. Μπορείτε να δίνεται την βαθμολογία σας μέχρι την Τρίτη 8.9.2015 στις 11:59 μ.μ. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έως τις 8.9.2015 θα βρίσκεται μονίμως στην πρώτη θέση και οι νέες αναρτήσεις θα μπαίνουν από την δεύτερη θέση και κάτω.

Η ψηφοφορία έληξε Τρίτη 8.9 στις 11:59 μ.μ.

21 σχόλια:

  1. Η Δημοτικη αρχη του Δημους μας !
    κατα την γνωμη μου , στο πρωτο ετος της θητειας της , απετυχε πληρως και παταγωδως , στην αποστολη της !
    Ειλικρινα θελω να πετυχει στην αποστολη της !
    " και οι κρινοντες , κρινονται "
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αυτά είναι αναξιόπιστα. Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που από ενα Η/Υ μπόρεις να ψηφίσεις όσες φορές θέλεις. άρα μάπα το καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αναγνώστη εσύ σίγουρα δεν το γνωρίζεις πως γίνεται και επίσης δεν γνωρίζεις ότι εμείς που διαχειριζόμαστε την ψηφοφορία, πως μπορούμε να το απαλείψουμε αυτό αν το διαπιστώσουμε, αν γίνει και πάντως όχι από εσένα.
      Επίσης δεν ζητάμε να μας δείξεις εμπιστοσύνη, εσύ εμπιστεύεσαι άλλους.

      Φιλικά.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν γνωρίζω έχεις δίκιο.γι αυτό ψήφισα και μια φορά. Κάποιος φίλος μου όμως το έκανε μπροστά μου και ψήφισε περισσότερες φορές. Τι εννοείται εμπιστεύομαι άλλους;

      Διαγραφή
  3. Κατά την ταπεινή μου άποψη η δημοτική αρχή και όλοι οι παράγοντες κάναν ότι ακριβώς περίμενα... Και λιγότερα από τα αυτονόητα.
    Φυσικά δεν πρέπει να αναρωτιόμαστε για την αρχή μιας και πολλοί θυμόμασταν και από το παρελθόν.
    Το ανησυχητικό είναι ο κόσμος που ψήφισε, οι συγγενείς μας, εμείς οι ίδιοι, οι γείτονες, οι φίλοι.
    Αντιπροσωπευτικό μάλλον παράδειγμα του επιπέδου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαχειριζεσθε τη διαδικασια της ψηφοφοριας? τινι τροπο? με ποια αρμοδιοτητα και με ποιες προυποθεσεις . πως ειμαστε σιγουροι οτι διασφσλιζεται η αντικειμενικοτητα και η αμεροληψια της ψηφοφοριας? ενημερωστε μας για τη φερεγγυοτητα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως εγω ψηφισα μια φορα.
    Δυστυχως υπαρχει μια αδικια, που θα ακολουθει για παντα τη νεα δημοτικη αρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6 , 36
    Με λιγο περισκεψη απ' ολους μας , μπορει να λυθουν ολα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ Λ Ι Μ Α Ν Ι ;ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ; ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΔΩΝ;ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ;ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΔΩ...ΜΠΟΧΑ...ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9, 12
    Οταν σκεφτομαστε !
    Ειναι σαν να ψηφιζουμε καθε μερα τον εαυτο μας , ο καθενας μας !
    τι' αλλο καλυτερο πολιτικο εκπροσωπο απο τον ιδιο μας , τον εαυτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αρα 9 , 12
    Μην ανησυχεις καθολου . εαν τα βεις με τον εαυτο σου , την καθαρη συνειδηση σου, εχεις κανει το πρωτο μεγαλο βημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βιολογικός ; Σφαγεία;
    Μηδεν εις το τετραγωνο κύριοι και πολύ σας είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο 9'12 . Χωρις να απορριπτω το ερωτημα του Blog η ερωτηση θα επρεπε κατα την ταπεινη μου γνωμη και λογω των επικειμενων εκλογων να ηταν....Βαθμολογηστε τα πολιτικα κοματα που ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑΤΟΥΣ. -Γιατι πρεπει να σκεφτομαστε και να εχουμε καθαρη συνειδηση- Οσον αφορα την βαθμολογια του δημου παρακαλω εις διπλουν μια για το χθες και μια για το σημερα και μη μου πειτε οτι το χθες κριθηκε στις εκλογες'κρινομαστε καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4 , 59
    Εαν μπουν και τα κομματα στην ιδια δημοσκοπηση με τις δημοτικες παραταξεις , θα πρεπει να φωναξουμε σεισμολογους και αλλους διαφορους κοινωνιολογους και ακρη , δεν προκειται να βγαλουμε.
    απο 2 , 38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η δημοτικη επιτροπη διαβουλευσης του δημου μας !
    Ως συμβουλευτικο και θεσμοθετημενο οργανο , θα πρεπει να εχει ενα πιο τακτικο και ενεργο ρολο , στην διαμορφωση της καλυτερης και συνθετοτερης κοινης γνωμης και η οποι'α κοινη γνωμη , να λαμβανει υποψιν της η Δημοτικη αρχη.
    Εκτος απο τους εκπροσωπους των διαφορων φορεων που συμμετεχουν στην επιτροπη διαβουλευσης ,
    η αποψη μου ειναι , οτι : θα πρεπει να διατυπωνονται μεσω διαδικτυου ( ηλεκτρονικη διαβουλευση ) και οι γνωμες των απλων δημοτων για καθε θεμα μεγαλο η' ανα θεματικη ενοτητα.
    και επισης η επιτροπη διαβουλευσης του Δημου μας , σε δευτερη εξελικτικη φαση , μπορει να πραγματοποιει ακομα και μιας μορφης υποτυπωδων δημοσκοπησεις - οπως η παρουσα δημοσκοπηση - για διαφορα θεματα.
    Αυτη η συμβουλευτικη κοινη γνωμη ! δεν υπαρχει καμια αμφιβολια , οτι θα βοηθαει την δημοτικη αρχη στην τελικη της γνωμη και θα ειναι αυτη η τελικη γνωμη του Δημου μας , παντα εναρμονισμενη και ευθυγραμισμενη με την κοινη γνωμη , δηλαδη την αποψη και κοινωνιας μας !
    Θα μπορουσε παραδειγμα η επιτροπη διαβουλευσης ! να θεσει ενα ερωτημα στην κοινωνια - μεσω διαδικτυου - εαν θελουμε η' δεν θελουμε , να γινονται αο' ευθειας αναθεσεις στα διαφορα εργα , ολως και αλλα θεματα σημαντικα της κοινωνιας μας !
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τις απευθείας ανάθέσεις τώρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος δεν θα τις βάλετε όπως μας είχατε υποσχεθεί; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε ! 4 , 59
    Ανεφερες κατι πολυ σωστο και ολοι συμφωνουμε !
    Οτι οι πολιτικοι μας κι' εμεις οι απλοι πολιτες που εκλεγουμε τους πολιτικους , να μας λυσουν τα κοινωνικα προβληματα ,
    δεν κρινονται μονο σε εκλογες , αλλα κρινονται καθε μερα και
    για καθε πολιτικη αποφαση και απο το συνολο των πολιτικων τους
    αποφασεων.
    Συνεπως η δημοτικη αρχη , εχει πενταετη θητεια και κρινεται για τον πρωτο χρονο στο εργο της και εχει μπροστα της ακομα τεσσερα χρονια.
    κατα την γνωμη μου , ο πρωτος χρονος της θητειας της , μπορουμε να τον
    Θεωρησουμε - και εφοσον θελουμε ο καθενας μας - ως ενα ετος θητειας της δημοτικης αρχης , πεστο ετσι ως χρονος δοκιμαστικος κι α'ν κι ολας'
    μπορω να το εκφρασω και σωστα.
    Πρωτος χρονος λοιπον απο το συνολο των πεντε ετων : δοκιμαστικος
    Θα προτεινα στην δημοτικη αρχη και παντα με καλη διαθεση , ας κανει τον δικο της απολογισμο στο εργο της , με περισκεψη και συνεση οπως αρμοζει σε ωριμους και υπευθυνους πολιτικους , προβαινοντας σε κάποιες διορθωτικες πολιτικες κινησεις και εμεις οι απλοι πολιτες
    δημοτες , εδω ειμαστε να συνδραμουμε και να βοηθησουμε την δημοτικη αρχη , για κατι καλυτερο στο δημο μας και την μικρη κοινωνια μας !
    Προσωπικα θα ηθελα να συμβαλλω για κατι καλυτερο , με μια ομως προυποθεση :
    κατα την αποψη μου , δεν μπορουμε να προχωρησουμε ως κοινωνια , ουτε ενα βημα μπροστα , εαν εγκαταλειψουμε πισω μας , Δεκατρεις αδικημενους συμπολιτες μας - εργαζομενους των παιδικων σταθμων.
    Εαν συτο συμβει το θεωρω βαρυτατο ατοπημα , οχι μονο για τον δημο μας, αλλα και για τον στοιχειωδη πολιτισμο της μικρης κοινωνιας μας !
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είμαι απ το ίδιο μέρος αλλά κατοικώ Αθήνα.Μου είναι αδιανόητο πως σε ένα τόσο όμορφο μέρος δεν πέφτει το βάρος στον τουρισμό.Με γνώμονα αυτό θα έπρεπε ο Μυτικας να αποτελεί προορισμό κ για άτομα που δεν τον γνωριζουν.Καθαριστε τον τοπο, δημιουργήστε τις συνθήκες για να έρχεται κόσμος. Πολλοί συντοπιτες σκέφτονται να επιστρέψουν αλλά δεν ξέρουν το πως.Ενημερωστε μας! Τι ανάγκες υπάρχουν, τι μαγαζιά λείπουν, τι επενδύσεις μπορούν να γίνουν ώστε να επιστρέψουν μόνιμα οικογένειες.Η Αθήνα κάτω απ αυτές τις συνθήκες δε σηκώνει πια πολύ κόσμο κ αυτό είναι θετικό για την επαρχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμεις οι τηλεθεατες του Μυτικαpress !
    κρινουμε θετικα την προσπαθεια που κανει το Mυτικαpress , με ενα απλο τροπο να αποτυπωσει και στο μετρο του δυνατου , την πρωτη εντυπωση που αφησε η Δημοτικη αρχη του Δημους μας ! σ' εμας τους απλους δημοτες , στο πρωτο χρονο ασκησης των καθηκοντων της.
    θεωρουμε ομως σωστο , δικαιο και δημοκρατικο !
    μια πσρομοια βαθμολογηση να γινει και για το συνολο της αντιπολιτευσης στο Δημο μας.
    Βαθμολογηση-αξιολογηση ! ανα δημοτικη παραταξη , δηλαδη και για τις 4 δημοτικες παραταξεις της αντιπολιτευσης.
    απλοι-τηλεθεατες
    του Μυτικαpress !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.