Μέσος όρος βαθμολογίας 3,2 από τους αναγνώστες του Blog μας για την δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου.


Έληξε την Τρίτη 8.9 στις 11:59 μ.μ. η ηλεκτρονική ψηφοφορία που έτρεχε για μία εβδομάδα περίπου στο Blog μας. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία αφορούσε την βαθμολόγηση από τους αναγνώστες του Blog μας, της δημοτικής αρχής του Δήμου Ξηρομέρου, με βαθμό στην κλίμακα από το 0 μέχρι το 10, επί ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την ανάληψη των καθηκόντων της.
Με όλα τα γνωστά μειονεκτήματα που εμπεριέχουν οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει το τελικό αποτέλεσμα όπως θέλει.
Μπορεί να το αγνοήσει τελείως θεωρώντας το τελείως αναξιόπιστο, να το πάρει λίγο υπ' όψη ή πολύ. Καθένας με την κρίση του, την εμπειρία του και την επαφή του με την πραγματικότητα που αντιλαμβάνεται γύρω του, θα κάνει και την αξιολόγηση του.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο μέσος όρος της βαθμολογίας που βγαίνει από την ηλεκτρονική ψηφοφορία, για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής του Δήμου Ξηρομέρου για τον έναν χρόνο που πέρασε είναι 3,2.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.