Επισκευάστηκαν τα φώτα στο λιμάνι του Μύτικα σύμφωνα με το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Ξηρομέρου, το οποίο πλήρωσε τα 4.950 €.

Εικόνα αρχείου από την επισκευή των φώτων του λιμανιού το καλοκαίρι του 2014 με εθελοντική ιδιωτική πρωτοβουλία.
Ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ το χρηματικό ένταλμα πληρωμής, αξίας 4.950 € με το οποίο εντέλλεται η πληρωμή της επισκευής των φώτων στο λιμάνι του Μύτικα, συνοδευόμενο από την βεβαίωση καλής εκτέλεσης της εργασίας. Φανταζόμαστε λοιπόν ότι όλα τα φώτα στο λιμάνι ανάβουν αυτή την στιγμή μιας και δεν βρισκόμαστε στον Μύτικα. Όταν θα κατέβουμε Μύτικα θα σας παρουσιάσουμε και φωτογραφίες από το έργο του Λιμενικού Ταμείου.
Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2014 και αφού στο λιμάνι επικρατούσε πλήρη συσκότιση, με εθελοντική ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλάχθηκαν όλοι οι λαμπτήρες και άναψαν οι 14 από τις 17 κολώνες. Όλη αυτή η εργασία στοίχισε 350 € και τα χρήματα μαζεύτηκαν με προσφορές ιδιωτών (δείτε εδώ).
Σιγά - σιγά όμως και με την πάροδο των μηνών οι λάμπες καίγονταν μία - μία, μιας και στο λιμάνι υπάρχουν πολλές βλάβες στο ηλεκτρικό κύκλωμα και έτσι το χειμώνα του 2015 η κατάσταση ήταν να επέλθει πάλι πλήρης συσκότιση (δείτε εδώ).
Ελπίζουμε ότι τώρα, με αυτό το μεγάλο ποσό των 4.950 € που διατέθηκε από το Λιμενικό Ταμείο, θα επισκευάστηκε το ηλεκτρικό κύκλωμα και όλες οι κολώνες θα ανάβουν χωρίς πρόβλημα.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής.

6 σχόλια:

  1. ρε βασιλη μην τρολαρεις.
    ξερουμε οτι τα φωτα δεν επισκευαστηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τρολάρει φίλε μου. Αν ήσουν στο Μύτικα θα έβλεπες. Μπήκε ειδικό σύστημα και ανάβει κάθε κολώνα από την οποία περνάει κάποιος. Επίσης συνδέθηκε σύστημα υπέρυθρων για να ανιχνεύονται δόλιες κινήσεις στο λιμάνι και μπήκε σε ειδική λειτουργία (με την ίδια σύνδεση) σύστημα ανίχνευσης διερχομένων σκαφών για να ανάβουν αυτόματα τα φώτα για την αποφυγή συγκρούσεων στο λιμάνι. Μπήκε αυτόματο πότισμα το οποίο δίνει εντολή με ηλιακή ενέργεια και ρευματοδοτεί και τα φώτα του λιμανιού όταν έχουμε διακοπή .... φωτός. Με 4950 και πολλά που έκανε ο άνθρωπος. Την ψυχή θα του βγάλετε ρε αχάριστοι. Ο τύπος δεν παίζετε με τίποτα κι εσείς τον έχετε στη σέντρα? Τι άλλο να σας κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε, αγαπητέ φίλε αν έχεις στοιχεία οτι δεν έγινε τίποτα στον εισαγγελέα . μην καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια!

      Διαγραφή
    2. ρε φιλε, λες να ειδα τα εξαπτερυγα και τα φαναρακια απο τη δεηση που λεει ο 1.46 παρακατω? τα ατιμα τα ναρκωτικα φταινε. εχει χαλασει η ποιοτητα και εχουνε παρενεργειες. πρεπει να τα κοψω

      Διαγραφή
  3. Να μας αλλαξετε τις λαμπες και οχι τα φωτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η επισκευη εγινε δια δεησεως εξ αποστασεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.