Προχωρά η διαδικασία για πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνη σύμβαση στους παιδικούς σταθμούς. Έως 5.10 η προθεσμία για αιτήσεις των ενδιαφερομένων.


Στην υλοποίηση αυτού που σας είχαμε ανακοινώσει στις 16 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ) προχωρά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου. Τρέχει κανονικά τις διαδικασίες πρόσληψης εννιά εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις, για να στελεχώσει με εργαζομένους τους παιδικούς σταθμούς, μιας και οι συμβάσεις των υφιστάμενων εργαζομένων, που επέλεξε να μην ανανεώσει την σύμβαση τους, λήγουν στις 6 Οκτωβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο του Νομικού Προσώπου στον Δήμο Ξηρομέρου (Δ/νση: Αστακός Αιτωλ/νίας, τηλ: 2646360538) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος Γερόλυμος Σωτήριος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους έως και τις 05.10.2015.
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου εδώ με τις ζητούμενες θέσεις, τα προσόντα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

1 σχόλιο:

  1. Παρτε τα διμηνα' σας και παραδωστε στην κοινωνια και τον λαο !
    τ'αξιωματα' σας ...
    αλυζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.