Η αληθινή Δημοκρατία υποκλίνεται μπροστά στα παιδιά της με οποιοδήποτε τίμημα.


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου εάν διαθέτει πολιτικό και ηθικό ανάστημα και σε βάθος ικανότητα κρίσης και αξιολόγησης πολιτικών αποφάσεων - κυρίως αποφάσεων που αφορούν μικρά παιδιά συμπολιτών μας, κατά την γνώμη μου, θα πρέπει να αναπτύξει θεσμική πρωτοβουλία, ώστε να διορθωθεί ή έστω να ανασταλεί η πρόσφατη απόφαση του αρμοδίου Νομικού Προσώπου του Δήμου μας, που αφορά την μη λειτουργία του παιδικού σταθμού στην κοινότητα Καραΐσκάκη.
Αυτό πρωτίστως και αναμφίβολα, θα είναι προς το καλό των μικρών παιδιών και θα είναι καλό και για τους γονείς των παιδιών, αποφεύγοντας έτσι την διπλή καθημερινή μετακίνηση προς γειτονικό παιδικό σταθμό.
Επίσης θεωρώ, ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ως μια νέα αρχή, για κάτι πιο καλύτερο στον Δήμο μας και στην μικρή κοινωνία μας. 
Οι πολιτισμένες δημοκρατίες υποκλίνονται μπροστά στο κοινώς εννοούμενο καλό των παιδιών της, με οποιοδήποτε οικονομικό τίμημα.

Ευχαριστώ 

Σπύρος Ν. Γιαννέλης 
Αρχοντοχώρι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.