Δελτίο τύπου από την «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών».


Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ευχαριστεί τον Ηλία Γεωργαλή για το ταξίδι που πραγματοποιήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, από τους παλιούς δύσκολους καιρούς με την Κίνηση Πολιτών μέχρι τους σημερινούς άγριους καιρούς με τη Συμπολιτεία.
Δε νομίζουμε ότι αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για να γίνει αποτίμηση της προσφοράς του Ηλία, εκείνο για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι το ισοζύγιο είναι παραπάνω από θετικό, οι δε σχέσεις μας δοκιμασμένες και ζυμωμένες, όπως αναφέραμε πιο πάνω, σε δύσκολους καιρούς, ήταν είναι και θα παραμείνουν εγκάρδιες και ειλικρινείς.
Η λογική και οι αξίες που υπηρέτησε ο Ηλίας και η Κίνηση Πολιτών από την εποχή της CBI μέχρι τη σημερινή του εκμαυλισμού των συνειδήσεων, αποτελούν παρακαταθήκη και συνθήκη απαραίτητη για τη συνέχεια της Συμπολιτείας.
Ευχόμαστε στον Ηλία καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην καινούργια του ενασχόληση, όσο για τη Συμπολιτεία Ξηρομεριτών είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει την ανιδιοτελή προσφορά του.
Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών, αποφάσισε εντός δυο περίπου μηνών να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση με τη συμμετοχή των υποψηφίων της στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και των φίλων της, για έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία μας, την στάση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης.
Μέχρι τότε ορίστηκε πενταμελής επιτροπή η οποία θα είναι εντεταλμένη να αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα προκύπτουν και να προετοιμάσει την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.