Γνωρίζοντας την ταλαντούχα ζωγράφο Βασιλική Λύτρα από την Κανδήλα.Η Λύτρα Βασιλική του Νικολάου και της Μαρίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας. Από πολύτεκνη οικογένεια, αργότερα μετοίκησε στην πρωτεύουσα όπου ζει μέχρι σήμερα με την οικογένεια που δημιούργησε.
Έχοντας καλλιτεχνικές τάσεις, ξεκίνησε να ζωγραφίζει ως χόμπι σε μικρή ηλικία. Θέλοντας να επεκτείνει τις γνώσεις της για την Ιστορία Τέχνης αλλά και τη ζωγραφική, μαθήτευσε για οκτώ έτη δίπλα στην ζωγράφο Αλεξάνδρα Νασιούλα που την βοήθησε να βελτιώσει την τεχνική της αλλά και να βρει την προσωπική της ζωγραφική ταυτότητα. 
Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις όπως: Ομαδική έκθεση "Ζωγραφίζω" Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας 2010, Έκθεση Τέχνης Δήμου Πεύκης 2012 κ.α.
Να τονίσουμε ότι η δραστηριότητά της δεν σταματάει εκεί. Σαν ενεργή πολίτης, συμμετέχει στα κοινά, όπως στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2014 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Νέας Χαλκηδόνας.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα έργα της Βασιλικής:1 σχόλιο:

  1. Ο αληθινος πολιτισμος !
    Ειναι στο νου και την καρδια των απλων ανθρωπων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.