Κήπος με εικαστικές δημιουργίες στην Επισκοπή Καλάμου (βίντεο).


Είναι γνωστό ότι στο χωριό της Επισκοπής Καλάμου έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια μία μικρή Γαλλική παροικία. Άνθρωποι που αγάπησαν το μέρος και την μοναδική ομορφιά του, επέλεξαν να αγοράσουν και να ζουν στο χωριό της Επισκοπής για ένα μεγάλο μέρος του χρόνου.
Άνθρωποι φιλήσυχοι, προσιτοί και καλοσυνάτοι που έχουν αναπτύξει κοινωνικές σχέσεις τόσο στην Επισκοπή όσο και στον Μύτικα, συμμετέχοντας μάλιστα και ενεργά στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν κήπο διαφορετικό από τους άλλους. Έναν κήπο με εικαστικές δημιουργίες.
Extrêmement belle Virginie Jaffré.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.