Ευρεία σύσκεψη στην Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την Τουριστική Ανάπτυξη.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου.

Ευρεία σύσκεψη στην Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την Τουριστική Ανάπτυξη.

Ευρεία σύσκεψη για το πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με ιδιαίτερη αναφορά στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μεσολόγγι με αντικείμενο μια πρώτη αποτίμηση της τουριστικής περιόδου που λήγει, αλλά και τον καθορισμό από τώρα των προτεραιοτήτων για την επόμενη τουριστική περίοδο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των υπολοίπων Δήμων της Αιτωλοακαρνανίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Κωστακόπουλος και ο Γραμματέας Σπύρος Φλώρος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Σταρακά δήλωσε ότι «ο τουρισμός μπορεί και πρέπει να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της Αιτωλοακαρνανίας για να παραχθεί πλούτος που θα μείνει στον τόπο μας. Ο σχεδιασμός ξεκινά από τώρα για την επόμενη χρονιά για να μην χαθεί κανένας πόρος. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με όλους τους δήμους και παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του κεντρικού κράτους πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την δραστηριότητα αυτή αληθινή ατμομηχανή για την οικονομία μας, σε μια από τις ομορφότερες και ιστορικότερες περιοχές της Ελλάδας».

2 σχόλια:

  1. Κυρια Σταρακα !
    Μην τα ριχνεται στο κεντρικο κρατος !
    Μηπως φταιει και το περιφερειακο κρατος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύσκεψη για τουριστική ανάπτυξη στην Αιντ/νία?
    Πάλι τα ανέκδοτα αρχίσανε???
    Μαζέψτε τις παράγκες και τα αντίσκηνα από το λύσιμο πρώτα και βλέπετε.
    Παράδειγμα προς αποφυγή ο νομός. Θα πρέπει να διδάσκεται στις τουριστικές σχολές, τι δεν θα πρέπει να κάνει κάποιος αν θέλει να προκόψει τουριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.