Στα σοβαρά σιωπή και στα ασήμαντα και στα κουτσομπολιά είμαστε πρώτοι.


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε μαζί μας, ο συμπατριώτης μας και φίλος Φαρμακοποιός Στάθης Τσαμπιέρης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Μύτικα και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Μύτικα.
Μας τηλεφώνησε για να μας ενημερώσει για το απαράδεκτο γεγονός, το Λύκειο Μύτικα αυτήν την στιγμή να έχει σαν προσωπικό τον Δ/ντή του και δύο ακόμα εκπαιδευτικούς μόνο. Πραγματικά μας περιέγραψε μία θλιβερή εικόνα στην διάρκεια του Αγιασμού με μόνο τρεις εκπαιδευτικούς να στελεχώνουν το Λύκειο Μύτικα.
Η ενέργεια που έκανε ήταν να επικοινωνήσει με την Δ/νση Β'θμιας στο Μεσολόγγι για να διαμαρτυρηθεί και να ενημερωθεί για το το μέλει γενέσθαι και εκεί πήρε την απάντηση ότι μετά τις εκλογές σιγά σιγά η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και θα συμπληρωθούν τα κενά.
Επίσης μας εξέφρασε το παράπονο του πως γίνεται το θέμα της προβληματικής λειτουργίας των Κ.Υ. Αστακού και Μύτικα, με τις πετσοκομμένες εφημερίες που αναδεικνύομαι μέσα από το Blog, να μην κεντρίζει και να μην προκαλεί το ενδιαφέρον, τις διαμαρτυρίες και την κινητοποίηση του κόσμου και αντίθετα όλοι να ενδιαφέρονται για τα κουτσομπολιά και για θέματα της κλειδαρότρυπας (δεν μπορούμε να γράψουμε πως ακριβώς μας το είπε).
Μπορεί να πει κανένας ότι δεν έχει δίκιο στις επισημάνσεις του;

6 σχόλια:

  1. Νοιωθω σαν να χτυπαμε τα καφαλια μας στα σιδερα.ΠΟΛΛΑ κεφαλια θα σπασουν...Μα καποια στιγμη θα σπασουν και τα σιδερα. ...........................Αν δε δει ο Θεος χερι ανθρωπου,δε βαζει μητε κι αυτος το δικο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς έχει δίκιο ο στάθης. Η πρώτη φορά αριστερά τα έκανε μαντάρα. Ποτέ δεν ήταν χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δηθεν 'πρωτη φορα αριστερα'μπορει να αθετησε πολλα απο τα παρα πολλα που εταζε ΑΛΛΑ ας μη ξεχναμε οτι 1500000 ανεργους 10000 αυτοκτονιες φτωχεια και δυστυχια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τα εφεραν και μετα τις εκλογες μας περιμενουν.............αστα να πανε ο θεος βοηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ανάγκη εχουν οι αριστεροί μωρες παιδια μ'. Μερσεντες, κοτερα και κάνουν βόλτες και τα παιδάκια τους στα καλύτερα ιδιωτικά οπως ο αλέξιος. εεε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. << Στα ρηχα γλιτωνεις , αλλα " πνιγνεσαι "
    Στα βαθεια δεν γλιτωνεις , αλλα δεν " πνιγεσαι " >>
    Υ.Γ ειναι σχετικο οταν ασχολουμαστε , με τα σημαντικα η' τα ασημαντα θεματα της κοινωνιας μας !
    αλυζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φταινε μονο οι κεντρικες , αλλα και οι τοπικες εξουσιες
    για να ειμαστε ακριβοδικαιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.