Υπάρχει ημερομηνία λήξης εργασιών για το οδικό έργο «Σύνδεση της Ιόνιας Οδού με Αστακό: Τμήμα κόμβος Πλατυγιαλίου - Ι.Κ. Αγ. Δημητρίου»;


Σεπτέμβριος 2015 σήμερα και αισίως συμπληρώνεται ένας χρόνος (και έχει ο Θεός) από την έναρξη των εργασιών του έργου «Σύνδεση της Ιόνιας Οδού με Αστακό: Τμήμα κόμβος Πλατυγιαλίου - Ι.Κ. Αγ. Δημητρίου» από την εταιρία «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΕ» στην επαρχιακή οδό Μεσολογγίου - Αστακού.
Το τι ταλαιπωρία και προβλήματα έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο τεχνικό έργο στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρου, δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε, μιας και τα γνωρίζετε όλοι πολύ καλά από ιδία πείρα.
Εμείς βέβαια έχουμε την άποψη ότι όταν γίνεται ένα τεχνικό έργο είναι φυσιολογικό να δημιουργήσει και κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια κατασκευής του και είμαστε της γνώμης ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα τεχνικά έργα που γίνονται, έχοντας κατά νου ότι στο τέλος τα προβλήματα φεύγουν και το έργο μένει.
Στο συγκεκριμένο όμως έργο έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετών λαθών και αβλεψιών (πχ δημιουργία παράδρομων) που έχουν οξύνει τα προβλήματα.
Το κυριότερο όμως ζήτημα κατά την γνώμη μας είναι ότι δεν υπάρχει μία ημερομηνία τέλους των εργασιών. Σε κάθε τεχνικό έργο  που γίνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, της οποίας θέλουμε να λέμε και να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε ισότιμο μέλος, υπάρχει ενημερωτική πινακίδα με την ημερομηνία έναρξης και λήξης των εργασιών για πληροφόρηση των ενδιαφερόμενων πολιτών.
Στο συγκεκριμένο έργο υπάρχει γνωστή ημερομηνία λήξης των εργασιών ή αυτό είναι κινητή εορτή;
Γνωρίζει κανένας να ενημερώσει τους πολίτες πότε προβλέπεται να έχουμε λήξη των εργασιών και λήξη της ταλαιπωρίας τους;
Κάποιος από τον Δήμο μπορεί να μας δώσει τα φώτα του;1 σχόλιο:

  1. Μην ενοχλειται τους διοικουντες τον δημο
    Πινουν καφεδακια στην παραλια και μονο μπασκετ υπαρχει γι αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.