Βίντεο από το μουσικό κονσέρτο που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.


Με το πέρας των εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής, ειδών λαϊκής τέχνης και φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα στις 10 Αυγούστου στα πλαίσια των εκδηλώσεων Αύγουστος 2015, ακολούθησε ένα μικρό μουσικό κονσέρτο στον πολύ όμορφο χώρο του προαυλίου του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα, με την συμμετοχή φίλων Γάλλων και Ελλήνων.
Το μουσικό κονσέρτο περιλάμβανε κλασική μουσική με βιολί, μουσική Jazz με πιάνο και κιθάρα, δημοφιλή Γαλλική μουσική με ακορντεόν και κιθάρα, παραδοσιακή Κέλτικη - Ιρλανδική - Ουαλική μουσική με κιθάρα και παραδοσιακό Ιρλανδέζικο τύμπανο (bohdran) και τέλος παραδοσιακή Ελληνική μουσική με ακορντεόν και κιθάρα.
Σήμερα λάβαμε το σχετικό βίντεο και σας το παρουσιάζουμε. Μerci pour la vidéo Virginie Jaffré - Laurenceau.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.