Παραίτηση αναδόχου από εκτέλεση έργου αξίας 10.000 € (αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία στη γέφυρα Αναβαστούς Τ.Κ. Καραϊσκάκη).


Με την απόφαση 300/2015 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, αποδέχεται την παραίτηση του αναδόχου που είχε αναλάβει με απ' ευθείας ανάθεση το έργο «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία στη γέφυρα Αναβαστούς Τ.Κ. Καραϊσκάκη».
Ο παλαιός ανάδοχος με υπεύθυνη δήλωση του αναφέρει ότι δεν έχει καμία αξίωση με βάση το συμφωνητικό 8853/31.7.2015 που συντάχθηκε βάσει της 199/2015 απόφασης της Ο.Ε. Το έργο δόθηκε από την Ο.Ε. σε άλλο ανάδοχο.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.