Η εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα» στα χωριά του Ξηρομέρου.


Πληροφορούμαστε ότι η εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση «60 λεπτά Ελλάδα», που παρουσιάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, τον προσεχή Νοέμβριο θα επισκεφτεί τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.
Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εκπομπές της τηλεόρασης, που στόχο έχει την καταγραφή της καθημερινότητας εκτός των αστικών κέντρων της χώρας μας. Με αισιόδοξη διάθεση περνά το μήνυμα ότι η αξία της ζωής βρίσκεται στα απλά και απέριττα.
Τα μέρη που επισκέπτεται τα παρουσιάζει συνδέοντας την ομορφιά και την καθημερινότητα τους με ανθρώπινες ιστορίες, που κρύβουν μέσα τους δημιουργία, χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα, απλότητα.
Τον καλωσορίζουμε στον φιλόξενο τόπο μας και ελπίζουμε να βγει μία πάρα πολύ καλή εικόνα που θα διαφημίσει την περιοχή μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.