Το έργο της επισκευής των φώτων στο λιμάνι του Μύτικα, από το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Ξηρομέρου.


Αυτή είναι η κατάσταση αυτή την στιγμή, Παρασκευή 2.10, στο λιμάνι του Μύτικα, μετά από την επισκευή των φώτων από το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Ξηρομέρου, που στοίχισε 4.950 € και για την οποία εκδόθηκε ένταλμα πληρωμής (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής).
Από τις τέσσερις κολώνες στο αριστερό μπαστούνι ανάβει η μία. Από τις πέντε κολώνες στο δεξί μπαστούνι ανάβουν οι τέσσερις. Από τις οκτώ κολώνες στην οριζόντια, την παράλληλη ως προς τον κεντρικό δρόμο προβλήτα, ανάβουν οι τρεις. 
Σύνολο λοιπόν ανάβουν οκτώ κολώνες στις δεκαεπτά. Στις αρχές καλοκαιριού άναβαν δύο κολώνες παραπάνω. Στο πάνω οριζόντιο μπαστούνι με τον κυματοθραύστη, τα χωνευτά φώτα, όπως εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν ανάβει κανένα με αποτέλεσμα να επικρατεί μαύρο σκοτάδι.
Προβλέπουμε ότι ως τα Χριστούγεννα το πολύ να ανάβουν τρεις με τέσσερις κολώνες, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί εκεί υπάρχει βλάβη η οποία θέλει επιδιόρθωση.
Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2014 και αφού στο λιμάνι επικρατούσε πλήρη συσκότιση με τρεις μόνο κολώνες να δίνουν φως, με εθελοντική ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλάχθηκαν όλοι οι λαμπτήρες και άναψαν οι 14 από τις 17 κολώνες. Όλη αυτή η εργασία στοίχισε 350 € και τα χρήματα μαζεύτηκαν με προσφορές ιδιωτών (δείτε εδώ).


7 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπεγράφη η παραλαβή του έργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις επόμενες εκλογές κάνε μια επανάληψη τις αναρτήσεις μπάς και ξεχάσουν πάλι οι ψηφοφόροι.
    Όλοι τίποτε άλλο, αλλα ο έρημος ο τόπος και αυτά τα παιδάκια που μεγαλώνουν στο δήμο, δεν χρωστάνε τίποτα.
    Κατα τα αλλα όλα πάνε καλα, το κλειστό γίνεται, ο Αίολος ανέβηκε κατηγορία και παει λέγοντας.
    Μπεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλαξτε τις λαμπες και οχι τα Φωτα !
    αλυζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιοι ηταν επιτροπη παραλαβης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναψτε το Φως ! να φυγει ο σκοταδισμος ....
    απο Αλυζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με 4.950 ευρω
    φτιαχναμε εργοστασιο υδροηλεκτρικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5000..euro...ejw apo to limani poy exoun minei oi tsimentomlokoi balane stin mia pleyra lampes stin alli apo tin pleyra toy kentrou ygeias sas teleiosan oi labes;mia laba den mporousate na valete;


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.