Περνά σε φάση υλοποίησης το έργο της συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου.


Με ανάρτηση μας στις 8 Φεβρουαρίου 2015 (δείτε εδώ), σας ενημερώσαμε για την έγκριση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ποσού 500.000 € για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΕΤΩΝ 2015-2016».
Παρακολουθώντας την πορεία του συγκεκριμένου έργου, σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός για τον ορισμό αναδόχου έλαβε χώρα στις 26.05.2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών), στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, Διοικητήριο στο Μεσολόγγι, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.
Η νέα εξέλιξη είναι ότι ορίστηκε ο ανάδοχος με την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού (δείτε εδώ) και ορίστηκε ο επιβλέπων μηχανικός του έργου (δείτε εδώ). Άρα πλέον φυσιολογικά περνάμε στην φάση υλοποίησης του έργου.
Το ποια είναι η κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Ξηρομέρου δεν χρειάζεται να σας το περιγράψουμε. Όλοι όσοι κυκλοφορούμε στους δρόμους το γνωρίζουμε. Τριτοκοσμική, άθλια, απαράδεκτη και προσθέστε εσείς ότι άλλο χαρακτηρισμό θέλετε...
Επιτέλους οι κάτοικοι αυτού του τόπου απαιτούν να δούνε τα επόμενα χρόνια να βελτιώνεται η ποιότητα του οδικού δικτύου του Δήμου μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.