Παναγιώτης Στάικος: Θερμές ευχαριστίες...


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Θερμές ευχαριστίες προς τον συνδημότη μας Αντιπεριφερειάρχη έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κύριο Γιάννη Λύτρα, αλλά και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κυρία Χριστίνα Σταρακά και τον Περιφερειάρχη κύριο Απόστολο Κατσιφάρα, για την ασφαλτόστρωση με ταπετίδια των λακκουβών από τις ζημιές του αγωγού ύδρευσης, πολλές από τις οποίες ήταν σε στροφές και υπήρχε κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος, από το Πλατυγιάλι μέχρι το πάρκο στην είσοδο του Αστακού (εδώ ήταν ευκαιρία αφού υπήρχε το Φίνισερ και ο οδοστρωτήρας, με μια ανάθεση από τον Δήμο στην κατασκευάστρια εταιρία με 2 χιλιάδες €, να ασφαλτοστρωνόταν και το τμήμα μπροστά στην Παιδική Χαρά και τον Παιδικό Σταθμό που υπάρχουν μεγάλες λακκούβες).
Όντως η δουλειά της ασφαλτόστρωσης στο τμήμα από το Πλατυγιάλι μέχρι τον Αστακό ήταν πολύ καλή. Μακάρι η Περιφέρεια να φτιάξει έτσι και τις λακκούβες από Χρυσοβίτσα - Βαλόστρατο - Παλαιομάνινα και Βαλόστρατο - Σουπί (προς Πλατυγιάλι), όπου ο δρόμος είναι σχεδόν αδιάβατος από τις πολύ επικίνδυνες λακκούβες. Όπως επίσης να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επανέναρξη των εργασιών του εργοταξίου του δρόμου Πλατυγιάλι - Αϊ Δημήτρης, γιατί η οδήγηση από Αστακό για Μεσολόγγι είναι μαρτύριο από την σκόνη και τις λακκούβες.

Αστακός 8/10/2015

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Παναγιώτης Στάϊκος 
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ



5 σχόλια:

  1. Καθε φορα που εκφραζει την γνωμη του ! ο κ. Παναγιωτης Σταικος ! για διαφορα θεματα που αφορουν την κοινωνια του δημου μας ! ως απλος δημοτης αισθανομαι , οτι κατι καλο και θετικο εχει να προτεινει και κυριως για θεματα-προβληματα της περιοχης Αστακου ! οπου και υπηρξε επι σειρα ετων προεδρος και δημαρχος Αστακου !
    προσωπικα εμπιστευομαι απολυτα την γνωμη του κ. Σταικου ! και λογω ανιδιοτελειας του χαρακτηρα των αποψεων του και βεβαιως και λογω της αμεσης επαφης που εχει με συγκεκρι
    μενα προβληματα απο την πολυχρονη θητεια του στη περιοχη.
    Υπο αυτην την εννοια , θεωρω την προταση του κ. Παν. Σταικου ! πανω σ' ενα συγκεκριμενο θεμα , που προσφατα διατυπωθηκε και ολοι διαβασαμε σε ολα τα blogs , και αυτο ειναι το ζητημα της υδρευσης στην πολη του Αστακου !
    ως προταση ρεαλιστικη και πραγματοποιησιμη.
    τουλαχιστον μεχρις οτου δοθει οριστικη λυση στο προβλημα της υδρευσης στην κωμοπολη του Αστακου !
    Αρκει βεβαια να γινει μια προσπαθεια απο την δημοτικη αρχη του δημου μας , να περιοριστουν η' και να ανασταλουν , καποια μικρο-εργα δευτερευουσης ισως σημασιας , προκειμενου να εξοικονομηθει το ποσο των 70.000 ευρω και το κυριοτερο ειναι να το αποφασισει η τοπικη κοινωνια του Αστακου ! που βιωνει το θεμα των συνεχων διακοπων του νερου.
    Εμεις οι συνδημοτες απο αλλες κοινοτητες απλα διατυπωνουμε την αποψη μας.
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειατρε και οι φωτογραφειες που εβγαζε ο κ.Γαλουνης και οι παρεα του μπροστα στα μηχανήματα για να ιδιοπιοιθουν το εργο? Συχαρητηρια κ. Σταικο όπως παντα ανυδιοτελης και υπηρέτης της κοινωνιας και της αληθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ευχάριστο ότι υπάρχει συνεργασία του Δημάρχου με τους Αντιπεριφερειάρχες και τον Περιφερειάρχη και αυτό είναι προς όφελος της κοινωνίας . Εγώ χαίρομαι γι’ αυτό .!!!
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε, Παναγιωτη Σταικο !
    Ειναι καλο για τον δημο μας ! ο δημαρχος να εχει αρμονικη συνεργασια με τους ανωτερους αξιωματουχους της πολιτειας !
    για θεματα του δημου μας !
    Θεωρω ομως , οτι συμβαινει το εντελως αντιθετο στην πολιτικη σχεση :
    του δημαρχου Ξηρομερου με τους απλους ανθρωπους και την κοινωνια μας και απο την οποι'α τοπικη κοινωνια ! τιμηθηκε κατ' επαναληψη με το αξιωμα του Δημαρχου.
    Ζωντανο και απανθρωπο παραδειγμα πολιτικου , να απολυει ομαδικα και εν ψυχρω , Δεκατρεις συμπολιτες μας !
    Απιστευτο για τον πολιτισμο της μικρης κοινωνιας μας ! κι' ομως αληθινο.
    καληνυχτα σας κ. Σταικο !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελληνικη πολιτεια !
    Εχει χρεος και καθηκον , απεναντι στους Δεκατρεις ! αδικημενους και απλους Ελληνες Συμπολιτες μας !
    Να διορθωσει μια Ολοφανερη αδικια.
    Σε καθε αλλη εκδοχη , ο αληθινος και δικαιος αγωνας ! με συνεση , αξιοπρεπεια και ουσιαστικα επιχειρηματα !
    σταθερα και αταλαντευτα , συνεχιζεται μεχρι και την πληρη και ολοκληρωτικη Δικαιωση των Δεκατριων αγαπημενων μας Συμπολιτων !
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι - Ξηρομερου !
    Αιτωλοακαρνανιας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.