Λαϊκοί οργανοπαίχτες και μουσικά σύνολα στο Ξηρόμερο.

Ο Γιαννακός Κόλιος (κλαρίνο) με την προπολεμική κομπανία του στην Κανδήλα. 
Για τους λαϊκούς οργανοπαίχτες και τα μουσικά σύνολα του Ξηρομέρου μας παραθέτει στοιχεία ο Νίκος Θεοδ. Μήτσης μέσα από το σπάνιο υλικό που συγκέντρωσε, μελέτησε και ταξινόμησε και μας έκανε τη μεγάλη τιμή να μας το στείλει να το αναρτήσουμε. Εμείς κάναμε μία επέμβαση στην μορφοποίηση του αρχείου και σας το παρουσιάζουμε.
Νίκο σε ευχαριστούμε πολύ και πάντα να έχεις αυτή τη φλόγα και όρεξη να δημιουργείς και να μας στέλνεις τόσο αξιόλογα πράγματα.
Δείτε εδώ.

1 σχόλιο:

  1. EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΗΤΣΗ...ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ,ΜΠΑΡΜΠΑ-ᾹΠΟΣΤΟΛΗ ΒΑΡΔΗ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.