Στο Βάρνακα για τη γιορτή του Αγίου Γερασίμου ο Μητροπολίτης μας κ. Κοσμάς.Γιορτάζει αύριο Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, ο πολιούχος Ιερός Ναός του Αγίου Γερασίμου στο Βάρνακα (Ξηρομέρου). Στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό του Αγίου Γερασίμου στο Βάρνακα θα βρίσκεταια ύριο το πρωί της Τρίτης, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς και θα χοροστατήσει στον Όρθρο και στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βάρνακα Βασίλης Πολύζος, προσκαλούν όλους τους πιστούς στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Γερασίμου και να λάβουν την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.