"Βούλιαξε" από τη δυνατή νεροποντή η Κανδήλα. (ΦΩΤΟ: Βάσω Παλιογιάννη).Σε χείμαρρους μετατράπηκαν οι δρόμοι στην Κανδήλα Ξηρομέρου σήμερα, εξ΄ αιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί και στο Γυμνάσιο, αλλά και οι γύρω δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι καθώς έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια.
Να τονίσουμε ότι με τη πρώτη νεροποντή, γίνεται πολύ δύσκολη έως αδύνατη για τους μαθητές, η πρόσβαση στον χώρο του σχολικού κτιρίου και είναι απαραίτητο να προχωρήσει οποιοδήποτε αντιπλημμυρικό έργο που θα εκτονώνει, αντί να συγκεντρώνει τα νερά της βροχής και να πλημμυρίζει τον δρόμο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.