Απόρριψη προσφυγής κατά απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής μιας και αυτή πάρθηκε πίσω.


Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η προσφυγή της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κας Ντίνας Σαμαρά κατά της απόφασης 178/2015 (ΑΔΑ: 7950ΩΚZ-4HP) της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, με θέμα «Καθορισμός όρων δημοπρασίας για τη μίσθωση ιδιωτικού χώρου για αποθήκη και συγκέντρωση μηχανολογικού εξοπλισμού».
Αιτία της απόρριψης είναι ότι η Οικονομική Επιτροπή, έσπευσε και ανακάλεσε την συγκεκριμένη απόφαση της, με την απόφαση 288/2015, οπότε εξέλειπε πλέον το αντικείμενο της προσφυγής και έτσι δεν εξετάστηκε καθόλου η ουσία της προσφυγής.
Δείτε εδώ το έγγραφο της απόρριψης.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.