Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι πίνακες κατάταξης προσωπικού της προκήρυξης ΣΟΧ 1/2015, για εργασία στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.


Συνεδρίασε σήμερα 30 Νοεμβρίου η Επιτροπή που συγκροτήθηκε με την 35/19.11.2015 (ΑΔΑ 7ΠΟ9ΟΚΡ9-ΣΒΛ) απόφαση του Προέδρου κ. Βασίλη Μουρκούση, προκειμένου να ελέγξει τα δικαιολογητικά και να καταρτίσει τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της ΣΟΧ 1/2015 προκήρυξης του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου».
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τους πίνακες κατάταξης.

8 σχόλια:

  1. Όλα έγιναν νόμιμα και όπως προβλέπει ο νόμος μπράβο στην επιτροπή και τον πρόεδρο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ . Τώρα τι έχουν να πουν οι επικριτες? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν να πουν ότι ο μάγειρας ειναι από Αμφιλοχία , η μια νηπιαγωγός από Θέρμο , οι άλλες από Αγρινιο και αυτό που κατάφερε ο δημος μας είναι να να συμβάλλει ταμάλα στην μείωση της ανεργίας των όμορων δημων πλην των πολιτών του. Τρελό εε;; ! Για να δούμε οι γειτονικοι δήμοι τι θα κάνουν για την δική μας ανεργία !

      Διαγραφή
  2. 1, 15
    Δεν ειμαστε επικριτες , αλλα ειμαστε πολυ δυσπιστοι και αυτο δεν ειναι κακο στις μερες μας , καλο ειναι η δυσπιστια , κακο ειναι να ειμαστε καχυποπτοι.
    Για πες μας τωρα εσυ , που δινεις βραβεια στην δημοτικη αρχη !
    τι θα κανει η δημοτικη αρχη σε αυτο το θεμα αργοτερα.
    Θα ανανεωσει τις συμβασεις η' οχι και ποια ειναι η δικη σου γνωμη , γι' αυτο το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που να ξέρω ρε φίλε εγω δεν ξερω αν θα ζούμε αυριο

      Διαγραφή
  3. Όλα έγιναν νόμιμα για όλους??? Μην βιάζεστε φίλοι μου.... τα αποτελέσματα των νηπιαγωγών δεν βγήκαν ακόμη!!!! Τι έκπληξη μας περιμένει άραγε?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των νηπιαγωγών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των νηπιαγωγών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των νηπιαγωγών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.