33.148,50 € οι εγκριθείσες δαπάνες για νομική υποστήριξη από τον Δήμο Ξηρομέρου.


Στο ποσό των 33.148,50 € έφτασαν οι εγκριθείσες δαπάνες για νομική υποστήριξη του Δήμου Ξηρομέρου, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, από την στιγμή που παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή έως σήμερα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας έχει πολλά ανοικτά νομικά μέτωπα, τόσο από την περίοδο των τέως Καποδιστριακών Δήμων Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών, όσο και από τον Καλλικρατικό Δήμο Ξηρομέρου, από ιδρύσεως του έως σήμερα.
Εμείς σαν Blog, προς διευκόλυνση των δημοτών που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν, με την χρήση του Excel καταγράφουμε και αθροίζουμε όλες τις εγκριθείσες δαπάνες του Δήμου για νομική υποστήριξη, όπως αυτά αναφέρονται στις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και αναρτώνται δημόσια στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».
Δείτε εδώ το αρχείο excel με όλες τις εγκριθείσες δαπάνες νομικής υποστήριξης, σύμφωνα με τις αποφάσεις και οι οποίες κάποιες έχουν ήδη εκτελεστεί και κάποιες δεν έχουν εκτελεστεί, από την στιγμή που παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή έως σήμερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.